Τέσσερις ταινίες και πέντε σειρές για να δεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα σε αυτό το Σαββατοκύριακο.

Το Σαββατοκύριακο έρχεται γεμάτο με νέες ταινίες και σειρές για να απολαύσεις είτε σε κάποιο θερινό είτε από την άνεση του σπιτιού σου με καλή παρέα. Από την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του «Oppenheimer» του Christopher Nolan, μία ακόμα προσπάθεια της Universal να ανανεώσει το ενδιαφέρον για τα «τέρατά» της μέχρι μία από τις καλύτερες σειρές «Star Wars» που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις καλύτερες ταινίες και σειρές που μπορείς να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Oppenheimer

Ο Christopher Nolan άλλαξε στούντιο (έφυγε από τη Warner Bros. και πήγε στη Universal μετά το πώς η πρώτη χειρίστηκε το “Tenet” μέσα στην πανδημία) και ήρθε καλύτερος από ποτέ. Η υπαρξιακή και πολιτική οδύσσεια του φυσικού Τζ. Ρόμπερτ Οπενχάιμερ στην προσπάθειά του να φτιάξει την ατομική βόμβα κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου. Ο γνωστός δημιουργός μας δίνει μία απολαυστική μελέτη χαρακτήρα στον μεγαλύτερο καμβά και η ταινία έχει γίνει ήδη blockbuster με πάνω από 700 εκ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως. Να σημειώσουμε πως οι γυναικείοι χαρακτήρες συνεχίζουν να είναι η αχίλλειος πτέρνα του.

The Last Voyage of Demeter

Η Universal προσπαθεί να βάλει στον κινηματογραφικό χάρτη για ακόμα μία φορά τα δημοφιλή τέρατά της. Η νέα προσπάθεια ξεκινάει με την μεταφορά του ενός κεφαλαίου του γνωστού βιβλίου “Dracula” του Bram Stoker. Τα αποτελέσματα είναι… ανάμεικτα. Τον 19ο αιώνα η ρωσική σκούνα «Ντιμίτερ» ναυλώνεται για τη μεταφορά από τα Καρπάθια Όρη στο Λονδίνο ιδιωτικού φορτίου με απροσδιόριστο περιεχόμενο. Εν πλω όμως το πλήρωμα διαπιστώνει πως στα αμπάρια του πλοίου κρύβεται κάτι τρομακτικό.

Retribution

Ο 71χρονος συνεχίζει την καριέρα του στις ταινίες δράσης με μία ακόμα περιπέτεια που όσοι τον ακολουθούν ξέρουν ακριβώς τι να περιμένουν. Ένα στέλεχος τράπεζας καλείται να σώσει τον ίδιο και τα παιδιά του, όταν εγκλωβίζεται σε ένα αυτοκίνητο που έχει παγιδευτεί με βόμβα.

You Are So Not Invited To My Bat Mitzvah

Για αυτή την εβδομάδα το Netflix μας φέρνει μία κωμωδία ενηλικίωσης με πρωταγωνιστή τον Adam Sandler και βασίζεται στο ομώνυμα βιβλίο του 2005. Η ιστορία ακολουθεί δύο έφηβες φίλες που η Bat Mitzvah επηρεάζεται από το αγόρι που αρέσει και στις δύο.

Σειρές

Star Wars: Ahsoka

Η νέα σειρά στον κόσμο του “Star Wars” λαμβάνει χώρα με την πτώση της Αυτοκρατορίας και ακολουθεί την Ahsoka Tano. Τη χαρακτήρα που έχει αγαπηθεί από τους φανς και τη γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές κινουμένων σχεδίων “Clone Wars” και “Rebels”. Η σειρά του Dave Filoni είναι μία από τις καλύτερες που έχουμε δει στο Disney+ και μοιάζει λες και ο δημιουργός κατάφερε να φέρει στη ζωή τις δύο σειρές κινουμένων σχεδίων που έχουν λατρευτεί από κοινό και κριτικούς.

Ragnarok Season 3

Στα τελευταία έξι επεισόδια του νορβηγικού θρίλερ φαντασίας, που έχει γίνει μεγάλη επιτυχία για το Netflix, η σκηνή έχει στηθεί για μια επική σύγκρουση μεταξύ των Σκανδιναβικών θεών και των γιγάντων. Σε όλα αυτά εμπλέκεται και ένας έφηβος με… σφυριά! Θα χάσεις τον φαντασμαγορικό επίλογο αυτού του saga;

Invasion Season 2

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς επιστημονικής φαντασίας του Apple TV+ λαμβάνει χώρα μερικούς μήνες μετά το τέλος της πρώτης σεζόν. Οι εξωγήινοι κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους στους κατοίκους της Γης.

Who is Erin Carter?

Ένα αστυνομικό θρίλερ μίας σεζόν από τη Βρετανία έφθασε στο Netflix. Μία γυναίκα εμπλέκεται σε μία συνωμοσία όταν τη ληστεύουν στο σούπερ μάρκετ.

Wanted: The Escape of Carlos Ghosn

Την απίστευτη άνοδος και πτώση του CEO που έγινε φυγάς αφηγείται αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων. Οι δημιουργοί κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλους τους βασικούς χαρακτήρες που εμπλέκονται στη σύλληψη και την απόδρασή του, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Carlos Ghosn, ο οποίος εξιστορεί την πλευρά του.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
47'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
47'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1