Oppenheimer: Πρεμιέρα για την πολυαναμενόμενη ταινία - Πού μπορείτε να την παρακολουθήσετε
Όλοι οι κινηματογράφοι που μπορείτε να παρακολουθήσετε το Oppenheimer σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Έφτασε η ώρα για μία από τις πιο πολυσυζητημένες ταινίες της χρονιάς, να κάνει πρεμιέρα και στην Ελλάδα. Ο λόγος για το «Oppenheimer» σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο Κίλιαν Μέρφι.

Η ταινία έκανε παγκόσμια πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Ιουλίου, όπως και η «Barbie». Αύριο λοιπόν, Πέμπτη 24 Αυγούστου, οι σινεφίλ της χώρας μας θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ταινία που κάνει «πάταγο» στα πέρατα της υφηλίου.

«Oppenheimer»: Πού θα προβληθεί η πολυσυζητημένη ταινία

Αθήνα

Θεσσαλονίκη

«Oppenheimer»: Η υπόθεση της ταινίας

Το Oppenheimer‎ είναι βιογραφική ταινία θρίλερ του 2023 σε σενάριο, παραγωγή, και σκηνοθεσία από τον Κρίστοφερ Νόλαν. Βασίζεται στην βιογραφία του 2005 American Prometheus των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν για τον Ρόμπερτ Οπενχάιμερ, ο οποίος είχε τον μεγαλύτερο ρόλο στην ανάπτυξη των πυρηνικών όπλων στο Πρόγραμμα Μανχάταν. Πρωταγωνιστεί ο Κίλιαν Μέρφι ως ο ομότιτλος χαρακτήρας, πλαισιωμένος από τους Έμιλι Μπλαντ, Ματ Ντέιμον, Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Φλόρενς Πιου, Τζος Χάρτνετ, Κέισι Άφλεκ, Ράμι Μάλεκ, και Κένεθ Μπράνα.

Η ταινία ανακοινώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2021. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο του 2022 και ολοκληρώθηκαν τον Μάιο της ίδιας χρονιάς. Έκανε πρεμιέρα στο Grand Rex στο Παρίσι στις 11 Ιουλίου του 2023 και κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής στις 21 Ιουλίου του 2023, από την Universal Pictures. Είναι η πρώτη ταινία του Νόλαν που δεν διανεμήθηκε από την Warner Bros. Pictures από το Memento (2000), αλλά και η πρώτη του ταινία ακατάλληλη για ανηλίκους από το Insomnia (2002). Η ταινία έλαβε αναγνώριση από τους κριτικούς, με επαίνους για τις ερμηνείες, το σενάριο, και τα οπτικά εφέ. Έχει εισπράξει $718.5 παγκοσμίως απέναντι από έναν προϋπολογισμό $100 εκατομμυρίων, γίνοντας η έβδομη ταινία του 2023 με τις μεγαλύτερες εισπράξεις.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
 0