Britney Spears: Μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιο από το Σαμ Άσγκαρι - «Το έπαιζα δυνατή για πάρα πολύ καιρό»
Η Britney Spears μιλάει ανοιχτά για το διαζύγιό της με τον Σαμ Άσγκαρι - «Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά»

Η Britney Spears μιλάει για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιό της από τον Σαμ Άσγκαρι μέσα από ανάρτησή της στο Instagram. Η πρώτη ανάρτηση της δημοφιλούς τραγουδίστριας έρχεται λίγα 24ωρα μετά τη γνωστοποίηση του διαζυγίου τους.

Η σούπερ σταρ της ποπ, Britney Spears έγραψε στο Instagram πως:

«Όλοι γνωρίζουν ότι ο Σαμ και εγώ δεν είμαστε πια μαζί. Έξι χρόνια είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για να είσαι με κάποιον, οπότε, είμαι λίγο σοκαρισμένη αλλά δεν είμαι εδώ για να εξηγήσω το γιατί, γιατί ειλικρινά δεν αφορά κανέναν»

Η ίδια συνεχίζει γράφοντας ότι:

«Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο τον πόνο ειλικρινά. Με κάποιο τηλεπαθητικό τρόπο έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα που λιώνουν την καρδιά μου από φίλους και σας ευχαριστώ»

Η Britney Spears αποκαλύπτει στην ανάρτησή της:

«Το έπαιζα δυνατή για πάρα πολύ καιρό και το Instagram μου μπορεί να φαίνεται τέλειο αλλά απέχει πολύ από την πραγματικότητα και νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε αυτό. Θα ήθελα πολύ να δείξω τα συναισθήματα και τα δάκρυά μου για το πώς πραγματικά νιώθω αλλά για κάποιο λόγο έπρεπε πάντα να κρύβω τις αδυναμίες μου.

Αν δεν ήμουν ο δυνατός στρατιώτης του πατέρα μου, θα με έστελναν σε μέρη για να με φτιάξουν οι γιατροί. Αλλά τότε ήταν που χρειαζόμουν περισσότερο την οικογένεια. Υποτίθεται ότι πρέπει να σε αγαπούν άνευ όρων … όχι υπό όρους. Θα είμαι όσο πιο δυνατή μπορώ και θα κάνω το καλύτερο που μπορώ. Και στην πραγματικότητα τα πάω πολύ καλά. Τέλος πάντων να έχετε μια καλή μέρα και μην ξεχνάτε να χαμογελάτε»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People ,ο Σαμ Άσγκαρι υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 16 Αυγούστου από τη Britney Spears μετά από 14 μήνες γάμου.

Παράλληλα, το ΤΜΖ αναφέρει ότι εκείνος επικαλείται «ασυμβίβαστες διαφορές», ενώ ζητά από την πριγκίπισσα της pop να πληρώσει τη συζυγική υποστήριξη και τις αμοιβές των δικηγόρων του.

Το Page Six, επικαλούμενο μία πηγή, αποκαλύπτει ότι ο Άσγκαρι φέρεται να θέλει να επαναδιαπραγματευτεί το προγαμιαίο συμβόλαιό τους για να κρατήσει τα μυστικά της.

Εν τω μεταξύ, η Britney Spears παραμένει απασχολημένη με μια σειρά από projects. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται η επερχόμενη κυκλοφορία ενός βιβλίου και ορισμένων νέων τραγουδιών.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
51'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
51'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΗΜ
33 - 51
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΗΜ
40 - 36
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;