Σαμ Ασγκάρι: Επιβεβαιώνει το διαζύγιό του με τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς - Η ανάρτησή του στο Instagram
Σαμ Ασγκάρι: Με story του στο Instagram επιβεβαιώνει τον χωρισμό του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ζητάει από όλους να είναι «ευγενικοί και προσεκτικοί».

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της Σαμ Ασγκάρι παίρνουν διαζύγιο. Σύμφωνα με το People ο Sam Asghari υπέβαλε την Τετάρτη (16/8) αίτηση διαζυγίου από τη σύζυγό του μετά από 14 μήνες γάμου. Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2016 στα γυρίσματα του «Slumber Party» της Μπρίτνεϊ Σπίαρς και παντρεύτηκε τον Ιούνιο του 2022.

Έτσι, μετά από 14 μήνες έγγαμου βίου το ζευγάρι παίρνει διαζύγιο. Το γεγονός επιβεβαίωσε η τραγουδίστρια με ανάρτησή της στο Instagram, ενώ την είδηση επιβεβαίωσε για πρώτη φορά και ο Σαμ Ασγκάρι με story του.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ανέφερε μεταξύ άλλων πως με την τραγουδίστρια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από 6 χρόνια κοινής πορείας, αναφέροντας όμως ότι υπάρχει μεταξύ τους αγάπη και σεβασμός.

«Μετά από έξι χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας προς τον άλλο, η σύζυγός μου και εγώ αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος στο κοινό μας ταξίδι. Θα διατηρήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλο και της εύχομαι τα καλύτερα για πάντα. Κακά πράγματα συμβαίνουν. Το να ζητήσω ιδιωτικότητα μοιάζει γελοίο, οπότε ζητάω από όλους συμπεριλαμβανομένων των μίντια να είναι ευγενικοί και προσεκτικοί», έγραψε στο story του.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;