Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του χωρισμού
«Αγοράζω ένα άλογο σύντομα!!!»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εμφανίστηκε αδιατάρακτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μετά την αίτηση διαζυγίου που φέρεται να κατέθεσε ο εν διαστάσει σύζυγός της, Σαμ Ασγκάρι.

Στην πρώτη της ανάρτηση στο Instagram από την Τετάρτη 16 Αυγούστου που έγινε γνωστή η είδηση του χωρισμού τους, η σούπερ σταρ της ποπ αποκάλυψε ότι σκοπεύει να αγοράσει ένα άλογο.

«Αγοράζω ένα άλογο σύντομα!!! Τόσες πολλές επιλογές είναι κάπως δύσκολο!!! Ένα άλογο που ονομάζεται Sophie και ένα άλλο που ονομάζεται Roar;;;; Δεν μπορώ να αποφασίσω!!! Μήπως θα πρέπει να ενταχθώ στη συντροφικότητα και να βάλω ένα ροζ καουμπόικο καπέλο;;;; Όπως και να έχει, νομίζω ότι βρήκα το γλυκό μου σημείο με το Roar», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Στη φωτογραφία φαινόταν να ιππεύει ένα καφέ άλογο στην παραλία ενώ χαμογελούσε στην κάμερα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maria River Red (@britneyspears)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Ο χωρισμός

Το ζευγάρι χώρισε μετά από έναν χρόνο γάμου. Σύμφωνα με το TMZ, ο Ασγκάρι επικαλέστηκε «αγεφύρωτες διαφορές» ως αιτία του χωρισμού. Ζητά επίσης από την εν διαστάσει σύζυγό του να του καταβάλει συζυγική διατροφή και τα έξοδα του δικηγόρου του.

Ο ίδιος ανέφερε ως ημερομηνία του χωρισμού τους την 28η Ιουλίου. Ο Ασγκάρι φέρεται να θέλει η Σπίαρς να του πληρώσει περισσότερα από όσα προβλέπει το προγαμιαίο τους συμβόλαιο, προκειμένου να κρατήσει τα μυστικά της, σύμφωνα με το Page Six.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;