ΕΚΠΑ: E-learning με τίτλο «Android Developer- Android App Production»
Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το σεμινάριο του ΕΚΠΑ.

Εισαγωγή: Σκοπός του προγράμματος είναι η κατάρτιση των εκπαιδευόμενων σε σχέση με το αντικείμενο του Android Development και την παραγωγή Android εφαρμογών. Μέσω της πρακτικής εφαρμογής, οι εκπαιδευόμενοι θα μπορούν να σχεδιάσουν και να δημιουργήσουν ολοκληρωμένες εφαρμογές.

Στην κατεύθυνση αυτή, οι εκπαιδευόμενοι/ες, αρχικά εξοικειώνονται με το περιβάλλον του Android Studio και την εγκατάσταση των κατάλληλων εργαλείων για την ανάπτυξη προγραμμάτων. Στη συνέχεια, επιχειρείται η εμβάθυνση στη βήμα προς βήμα δημιουργία εφαρμογών. Οι συμμετέχοντες/ουσες θα έχουν τη δυνατότητα να κατανοήσουν τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας μίας Android εφαρμογής, καθώς και τις προϋποθέσεις υπό τις οποίες χρησιμοποιούνται τα στοιχεία της εφαρμογής όπως το XML, το manifest file, τα gradle scripts κ.τ.λ.. Επίσης, θα μάθουν να αξιοποιούν Event Listeners, για να συλλέγουν και να επεξεργάζονται τα δεδομένα που μπορούν να δώσουν οι αισθητήρες που διαθέτει ένα σύγχρονο Android Smartphone και ένα Android Watch και να συνδέουν τις εφαρμογές τους με βάσεις δεδομένων. Επιπρόσθετα, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα εξοικειωθούν με την εισαγωγή και τη διαχείριση δεδομένων και θα μπορούν να δουλεύουν με φόρμες, labels, datepickers και buttons. Θα μάθουν επίσης, να δημιουργούν και να διαχειρίζονται γεωχωρικά δεδομένα, όπως για παράδειγμα user location, να χρησιμοποιούν Emulators και να κάνουν έλεγχο και αποσφαλμάτωση (debugging) εφαρμογών.

Το πρόγραμμα εστιάζει επίσης, σε θέματα αναφορικά με την ασφάλεια μίας εφαρμογής, τα δικαιώματα, την ασφάλεια δεδομένων και την αυθεντικοποίηση των χρηστών. Τέλος, οι εκπαιδευόμενοι/ες θα μάθουν τις ενέργειες που απαιτούνται για την εισαγωγή μίας εφαρμογής στο Google Play, καθώς και πρακτικές δημιουργίας εφαρμογών με προσαρμοστικότητα, επεκτασιμότητα και διαχειρισιμότητα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης/ ΤΕΙ της ημεδαπής και της αλλοδαπής, καθώς και σε απόφοιτους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με συναφή εργασιακή ενασχόληση. Αναλυτικότερα, το πρόγραμμα απευθύνεται σε απόφοιτους σχολών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, μηχανικούς, μηχανολόγους ηλεκτρονικούς, ηλεκτρολόγους και απόφοιτους σχολών θετικών επιστημών, καθώς και σε όσους έχουν ένα σχετικό τεχνολογικό υπόβαθρο γνώσεων και θέλουν να επιμορφωθούν σε θέματα Android App Production και να ασχοληθούν με το αντικείμενο του Android Development.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ:
17/9/2023

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:
25/9/2023

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:
3 Μήνες (72 ώρες)

  • Δίδακτρα (σε δόσεις): 383 €
  • Αριθμός δόσεων: 3
  • Ποσό δόσης: 128 €
  • Δίδακτρα (εφάπαξ): 366 €

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;