Fair Play: Η «Daphne» του «Bridgerton» στη νέα ταινία του Netflix όπως δεν την έχουμε ξαναδεί
Μετά το Sundance, το «Fair Play» θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες και στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο στο Netflix.

Το «Fair Play» είναι η νέα δραματική ταινία του Netflix. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν αναλάβει η Phoebe Dynevor του «Birdgerton» και ο Alden Ehrenreich.

Η Chloe Domont έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία και το σενάριο με την ίδια να δηλώνει πως η δημιουργία του «Fair Play» ήταν ένας είδος εξορκισμού για την ίδια. Το «Fair Play» σύμφωνα με όσα έχει αποκαλύψει μέχρι στιγμής το Netflix επικεντρώνεται στην Emily και τον Luke, ένα ζευγάρι από οικοονμικούς αναλυτές. Η Emily και ο Luke είναι αρραβωνιασμένοι, αλλά η σχέση τους είναι απαγορευμένη από τον κοινό τους εργοδότη. Το «plot twist» της σχέσης τους έρχεται όταν ένας από τους δύο παίρνει μία απροσδόκητη προαγωγή και η σχέση τους δοκιμάζεται φτάνοντας στα όρια με κίνδυνο να αποκαλυφθούν πολλά παραπάνω πράγματα από τον -κρυφό- αρραβώνα τους.

Η ταινία έχει ήδη κάνει την πρεμιέρα της στο Sundance και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες κινηματογραφικές αίθουσες τον Σεπτέμβριο πριν να γίνει διαθέσιμη στις 13 Οκτώβριο στο Netflix.

Δείτε το τρειλερ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;