Τζέιμι Λι Κέρτις για την τρανς κόρη της: «Θα αγωνιστώ για εκείνη»
Η Ρούμπι αποκάλυψε στη μητέρα και στον πατέρα της ότι είναι τρανς το 2020.

Η Τζέιμι Λι Κέρτις έδωσε συνέντευξη στο «Morning Joe» και αναφέρθηκε στην 25χρονη τρανς κόρη της, Ρούμπι. Η ηθοποιός ανέφερε αρχικά πως αγαπάει τόσο πολύ την κόρη της, που της φαίνεται αυτονόητο ότι οφείλει να δεχτεί τη φύση της, όποια κι αν είναι αυτή.

«Αυτή η ζωή έχει να κάνει με την αγάπη. Γονιός σημαίνει αγάπη και εγώ αγαπώ τη Ρούμπι. Την αγαπώ. Οι άνθρωποι λένε ότι είμαι σπουδαία και για αυτό δέχομαι τις επιλογές της. Τι είναι αυτά όμως; Αυτή είναι η κόρη μου. Αυτό το ανθρώπινο ον ήρθε σε εμένα και μου είπε “αυτή είμαι εγώ”. Η δουλειά μου είναι να πω “καλώς ήρθες σπίτι”. Θα αγωνιστώ για εκείνη και θα υπερασπιστώ τα δικαιώματά της και θα πάω κόντρα σε όποιον προσπαθήσει να κάνει το αντίθετο», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ρούμπι αποκάλυψε στη μητέρα και στον πατέρα της ότι είναι τρανς το 2020. Τον Μάιο του ίδιου έτους παντρεύτηκε μάλιστα, τη σύντροφό της, Κύνθια. Η ηθοποιός ωστόσο, το ανακοίνωσε ένα χρόνο αργότερα, το καλοκαίρι του 2021.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο People αργότερα εκείνη τη χρονιά, η ίδια η Ρούμπι εξέφρασε: «Ήταν τρομακτικό – μόνο και μόνο το γεγονός ότι τους έλεγα κάτι για μένα που δεν γνώριζαν. Ήταν εκφοβιστικό – αλλά δεν ανησυχούσα. Με είχαν αποδεχτεί τόσο πολύ σε όλη μου τη ζωή».

Η Κέρτις σε δηλώσεις της είχε πει: «Αυτή η χώρα βασίστηκε στην ελευθερία. Μια θεμελιωδώς απλή ιδέα πως όλοι όσοι ζουν εδώ πρέπει να είναι ελεύθεροι να ονειρεύονται και να πετυχαίνουν ελεύθερα αυτό που θέλουν. Τώρα οι πολιτικοί λένε ότι οι γονείς που παρέχουν θεραπεία επιβεβαίωσης φύλου στα παιδιά τους είναι εγκληματίες και αξίζουν φυλάκιση. Αυτοί οι νόμοι είναι μεροληπτικοί, άδικοι και αντιαμερικανικοί. Η ελευθερία της έκφρασης περιλαμβάνει την έκφραση φύλου. Ως περήφανος γονιός της τρανς κόρης μου ορκίζομαι να χρησιμοποιήσω την ελευθερία του λόγου μου και το δικαίωμα ψήφου μου για να στηρίξω το παιδί μου και όλα τα παιδιά που προσπαθούν να ζήσουν ελεύθερα όπως είναι».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;