Angus Cloud: Οι πρωταγωνιστές του «Euphoria» αποχαιρετούν τον «Fez»
Angus Cloud: Οι ηθοποιοί του «Euphoria» σοκαρισμένοι από την είδηση του θανάτου του λένε αντίο στον ηθοποιό.

Ο Angus Cloudο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Fezco» στην επιτυχημένη σειρά του HBO «Euphoria» πέθανε σε ηλικία μόλις 25 ετών. Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι της οικογένειάς του στην Καλιφόρνια τη Δευτέρα (31/7), όπως επιβεβαιώθηκε από συγγενικά του πρόσωπα. Ο ίδιος είχε μιλήσει ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπιζε, ενώ έφυγε από τη ζωή μία εβδομάδα μετά την κηδεία του πατέρα του.

Το νέο ήταν εντελώς απρόσμενο, αφού ο ηθοποιός ήταν μόλις 25 ετών «βυθίζοντας» σε πένθος τους οικείους του και προκαλώντας θλίψη στο κοινό της σειράς και όχι μόνο. Μετά την συλληπητήρια ανακοίνωση του HBO, οι συμπρωταγωνιστές του στο «Euphoria» τον αποχαιρέτησαν ο καθένας ξεχωριστά μέσω αναρτήσεων τους στα social media μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

«Τα λόγια δεν αρκούν για να περιγράψουν την απέραντη ομορφιά που είναι ο Άνγκους. Είμαι τόσο ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να τον γνωρίσω, να τον αποκαλώ αδελφό μου, να βλέπω τα ζεστά ευγενικά του μάτια και το λαμπερό χαμόγελο ή να ακούω το μεταδοτικό του γέλιο. Ξέρω ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν συχνά αυτή την έκφραση όταν μιλούν για ανθρώπους που αγαπούν…«μπορούσαν να φωτίσουν οποιοδήποτε δωμάτιο έμπαιναν», αλλά το αγόρι μου επιτρέψτε μου να σας πω, ήταν ο καλύτερος σε αυτό. Θα ήθελα να τον θυμάμαι έτσι. Για όλο το απέραντο φως, την αγάπη και τη χαρά που πάντα κατάφερνε να μας δίνει. Θα θυμάμαι κάθε στιγμή του», έγραψε η star του «Euphoria» Zendaya στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Η συμπρωταγωνίστριά του Angus και της Zendaya στο «Euphoria», Alexa Demie, σχολίασε δύο emoji -μία ραγισμένη καρδιά και μία θλιμμένη φάτσα- κάτω από την ανάρτηση της Zendaya. Παράλληλα, η τηλεοπτική Maddy Perez ανέβασε ένα story με μία μαύρη εικόνα και μία ραγισμένη καρδιά στη μνήμη του Angus Cloud. Η Sydney Sweeney που υποδύεται την Cassie ανέβασε και η ίδια μία ανάρτηση προκειμένου να απαοχαιρετήσει τον Angus Cloud γράφοντας μεταξύ άλλων ότι «ο Angus ήταν μία ανοιχτή ψυχή με την πιο ευγενική καρδιά που γέμιζε τον χώρο με χαμόγελα».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Με τη σειρά της η Barbie Ferreira, υποδύθηκε την Kat και έπαιξε στο πλάι του Angus στη σειρά με ανάρτησή της στο Instagram έγραψε: «Σε αγαπάω πολύ. Θα μας λείψεις πάρα πολύ».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη barbie ferreira (@barbieferreira)

Η Chloe Cherry υποδύθηκε την «Faye» στη σειρά ανέβασε ένα story όπου είναι ο χαρακτήρας της με τον «Fez» που υποδύθηκε ο Angus Cloud και έγραψε «Miss you bro».

Παράλληλα, ο Eric Dane που υποδύθηκε τον πατέρα του Nate (Jacob Elordi), δηλαδή ο τηλεοπτικός Cal Jacobs, αποχαιρέτησε το νεαρό ηθοποιό με ένα story στο Instagram όπου μεταξύ άλλων έγραψε ότι «είναι πραγματικά θλιμμένος».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;