Angus Cloud: Πέθανε ο 25χρονος ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Fez» στο Euphoria
Ο Angus Cloud του «Euphoria» έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της οικογένειάς του στην Καλιφόρνια.

Ο Angus Cloudο ηθοποιός που υποδύθηκε τον «Fezco» στην επιτυχημένη σειρά του HBO «Euphoria» πέθανε σε ηλικία μόλις 25 ετών. Ο ηθοποιός πέθανε στο σπίτι της οικογένειάς του στην Καλιφόρνια τη Δευτέρα (31/7), όπως επιβεβαιώθηκε από συγγενικά του πρόσωπα.

Η οικογένεια αναφέρει πως  25χρονος ηθοποιός έδινε μάχη με προβλήματα ψυχικής υγείας, ενώ πριν από μία εβδομάδα είχε χάσει τον πατέρα του με τον οποίο ήταν πολύ κοντά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angus Cloud (@anguscloud)

«Με βαριά καρδιά, πρέπει να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας με τόσους πολλούς τρόπους. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus είναι τώρα μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος ήταν ο καλύτερός του φίλος. Ο Angus ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να αποτελέσει μια υπενθύμιση για τους άλλους ότι δεν είναι μόνοι τους και δεν πρέπει να το παλεύουν μόνοι τους στη σιωπή. Ελπίζουμε ο κόσμος να τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να παραμείνει ιδιωτική αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμα επεξεργαζόμαστε αυτή την καταστροφική απώλεια» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η οικογένεια.

Οι συντελεστές του Euphoria έδωσαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του Angus Cloud αποχαιρετώντας ένα «ταλαντούχο και αγαπημένο μέλος του HBO και του Euphoria».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;