Λάρισα: 43χρονη αστυνομικός ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον σύζυγό της
Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών

Ένα ιδιαιτέρως σοβαρό συμβάν ενδοοικογενειακής βίας έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Λάρισα, όταν ένας 52χρονος άνδρας ξυλοκόπησε άγρια τη 43χρονη σύζυγο του, η οποία είναι αστυνομικός.

Η γυναίκα μετά την επίθεση που δέχτηκε μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο στη Λάρισα, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το περιστατικό ξεκίνησε όταν το ζευγάρι άρχισε να καβγαδίζει, με τον 53χρονο να γρονθοκοπεί τη γυναίκα στο πρόσωπο και σε όλο της το σώμα.

Στο σημείο έφτασε περιπολικό της αστυνομίας, ο άνδρας συνελήφθη και η 43χρονη αστυνομικός διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο στη Λάρισα, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο, στην κοιλιακή χώρα και ότι είχε υποστεί ρήξη νεφρού με συνέπεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ζευγάρι – το οποίο έχει δύο παιδιά – οδηγούνταν συχνά σε προστριβές, ενώ ο 52χρονος φέρεται πως είχε υπάρξει κακοποιητικός σε βάρος της γυναίκας και κατά το παρελθόν.

Ο φερόμενος δράστης συνελήφθη με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της πρόκλησης σωματικών βλαβών, με τον εισαγγελέα να αναβαθμίζει κατόπιν το κατηγορητήριο σε απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;