«Μήδεια»: Αρνητικά σχόλια και για την παράσταση του Φρανκ Κάστορφ στην Επίδαυρο - «Ντροπή»
Καταιγισμός αρνητικών σχολίων στα social media και για την παράσταση «Μήδεια» του Φρανκ Κάστορφ, που έκανε πρεμιέρα στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου.

Ακόμα μία παράσταση που παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου συγκέντρωσε καταιγισμό αρνητικών σχολίων από τους θεατές. Μετά την παράσταση της Λένας Κιτσοπούλου «Σφήκες», η οποία παρουσιάστηκε στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, τώρα η παράσταση «Μήδεια» του Φρανκ Κάστορφ έλαβε αρνητικά σχόλια και αντιδράσεις μέσα από τα social media.

Η πολυαναμενόμενη παράσταση του σπουδαίου ριζοσπάστη σκηνοθέτη Φρανκ Κάστορφ και ιστορικού διευθυντή της βερολινέζικης Φολκσμπίνε, παρουσιάστηκε στην Επίδαυρο την Παρασκευή 21 Ιουλίου και το Σάββατο 22 Ιουλίου, με ένα καστ εξαιρετικών ηθοποιών. Οι Στεφανία Γουλιώτη, Αγγελική Παπούλια, Μαρία Ναυπλιώτου, Σοφία Κόκκαλη και Ευδοκία Ρουμελιώτη υποδύονταν τις διαφορετικές «Μήδειες».

Ο Κάστορφ είναι γνωστό πως υπηρετεί ένα θέατρο ακραίο και ρηξικέλευθο με υλικά μια έντονα εικαστική γλώσσα και μια σύγχρονη υποκριτική υψηλής θερμοκρασίας. Ο ίδιος συνηθίζει να συνθέτει διαφορετικά κείμενα ανεξαρτήτως εποχής με στόχο να αναδείξει τον στοχασμό και τη φιλοσοφική αντιπαράθεση στο υπόστρωμα της κάθε ιστορίας.

«Μήδεια»: Αρνητικές αντιδράσεις στα social media

Η παράσταση που παρουσιάστηκε στο Αργολικό Θέατρο σε δύο βραδιές και μέσα σε ισχυρό καύσωνα, φαίνεται πως δεν εντυπωσίασε το κοινό, με αρκετούς από τους θεατές να φεύγουν εξοργισμένοι από τον χώρο πριν ακόμα ξεκινήσει το έργο.

Πολλοί ήταν οι θεατές που αποχώρησαν πριν ολοκληρωθεί η παράσταση και αρκετοί εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;