Το «Stranger Things» γίνεται θεατρικό έργο και έχουμε το πρώτο τρέιλερ
Το «Stranger Things: The First Shadow» είναι ένα θεατρικό έργο που βασίζεται στην επιτυχημένη sci-fi σειρά του Netflix και φαίνεται να μας προετοιμάζει για όσα θα δούμε στην 5η και τελευταία σεζόν.

Ο κόσμος της επιτυχημένης sci-fi σειράς του Netflix «Stranger Things» ετοιμάζεται να γίνει ακόμα μεγαλύτερος με ένα θεατρικό έργο που θα κάνει πρεμιέρα στο West End του Λονδίνου τον Νοέμβριο. Μάλιστα, τώρα, έχουμε και το πρώτο τρέιλερ για το επερχόμενο θεατρικό έργο και οι fans έχουν μία μικρή κλεφτή ματιά από όλα αυτά που θα δουν πάνω στο σανίδι.

Το πρώτο τρέιλερ για το «Stranger Things: The First Shadow», όπως ονομάζεται το θεατρικό έργο, δόθηκε στη δημοσιότητα την Τετάρτη και περιλαμβάνει αποσπάσματα από τη σειρά του Netflix που προβάλλονται μέσα σε μια αναλογική παλιά τηλεόραση. Στη συνέχεια, βλέπουμε τη μεταφορά σε ένα θεατρικό περιβάλλον και μια λεζάντα που υποδεικνύει ότι το έργο θα έχει κάποιες συνδέσεις με την πέμπτη και τελευταία σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Η αρχή της ιστορίας του Stranger Things μπορεί να κρύβει το κλειδί για το τι θα ακολουθήσει»

Το «Stranger Things: The First Shadow» αποτελεί μία prequel ιστορία η οποία διαδραματίζεται στο Χόκινς το 1959. Πρωταγωνιστής είναι ο νεαρός τότε Τζιμ Χόπερ και το θεατρικό έργο θα περιγράφει την άφιξη του Χένρι Κριλ, ο οποίος αργότερα θα μετατραπεί σε Βέκνα, στο Χόκινς.

Η σύνοψη της ιστορίας είναι η ακόλουθη:

«Χόκνις, 1959: μια κανονική πόλη με κανονικές ανησυχίες. Το αυτοκίνητο του νεαρού Τζιμ Χόπερ δεν παίρνει μπροστά, η αδελφή του Μπομπ Νιούμπι δεν παίρνει στα σοβαρά τη ραδιοφωνική του εκπομπή και η Τζόις Μανλντονάντο θέλει απλώς να αποφοιτήσει και να φύγει από την πόλη. Όταν φτάνει ο νέος μαθητής Χένρι Κριλ, η οικογένειά του ανακαλύπτει ότι μια νέα αρχή δεν είναι τόσο εύκολη… και οι σκιές του παρελθόντος έχουν πολύ μεγάλη εμβέλεια»

Το «Stranger Things: The First Shadow» σκηνοθετεί ο Στίβεν Ντάλντρι (Billy Elliot, Ο Αναγνώστης). Οι παραστάσεις αναμένεται να ξεκινήσουν από τις 17 Νοεμβρίου και έχουν προγραμματιστεί να διαρκέσουν έως τις 13 Δεκεμβρίου στο Phoenix Theatre του Λονδίνου. Υπάρχει και η πιθανότητα να δουν παράταση οι παραστάσεις αναλόγως τη ζήτηση.

Στο μεταξύ η παραγωγή της τελευταίας σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix έχει διακοπεί λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας των σεναριογράφων του Hollywood.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;