Η «Ελεύθερη Ώρα» συνδέει τη συναυλία των Guns N΄Roses με τη φωτιά στη Ρόδο
Ένα ακόμη ψύχραιμο πρωτοσελίδο από τη φυλλάδα που μας έχει χαρίσει ανεπανάληπτες στιγμές παραφροσύνης.

Μία μοναδική συναυλία έδωσαν οι Guns N’ Roses το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, ένα live που θα μείνει αξέχαστο σε όσους είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν.

Βέβαια οι προηγούμενες ημέρες σημαδεύτηκαν από τη μεγάλη φωτιά στη Ρόδο, καθώς και σε άλλες περιοχές της χώρας. Θα έλεγε κανείς ότι όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συνδέονται.

Για την εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» όμως… όλα συνδέονται! Ένα ακόμα επικό πρωτοσέλιδο που ήδη κάνει τον γύρο του διαδικτύου τα λέει όλα.

Ο τίτλος; «Δαιμονική τελετή με Guns N’… Rhodes!». Στον υπέρτιτλο αναφέρεται: «Μετά τους Iron Maiden και την πύρινη λαίλαπα στην Πεντέλη».

Ακόμα, στο πρωτοσέλιδο αναγράφεται: «Guns N’ Roses – Sympathy For The Devil». «Το ροκ συγκρότημα με έμβλημά του το… ρόδο, τραγουδούσε τη… συμπάθειά του στο διάβολο, σε δεκάδες χιλιάδες εκστασιασμένους ελληνόφωνους, ενώ η Ρόδος βίωνε σκηνές Αποκάλυψης»!

Να σημειωθεί βέβαια ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η «Ελεύθερη Ώρα» συσχετίζει τις πυρκαγιές στην Ελλάδα με τις συναυλίες metal συγκροτημάτων.

Πέρσι, η συγκεκριμένη εφημερίδα με πρωτοσέλιδο «Μας έκαψαν οι σατανάδες» τα «έριχνε» στους Iron Maiden για τη φωτιά στην Πεντέλη.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;