Ποιοι είναι οι The Last Internationale που θα ανοίξουν τη συναυλία των Guns N' Roses στο ΟΑΚΑ;
Όσοι χρειάζεται να γνωρίζεις για τους The Last Internationale (TLI), την μπάντα που θα ανοίξει τη συναυλία των Guns N' Roses στο ΟΑΚΑ.

Η Νεοϋορκέζικη μπάντα The Last Internationale θα ανοίξει την μεγάλη συναυλία των Guns N’ Roses το βράδυ του Σαββάτου, 22 Ιουλίου, στο ΟΑΚΑ.

Ποια, όμως, είναι η μπάντα που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για τους πολιτικοποιημένους στίχους της και τις δυναμικές live εμφανίσεις της;

Το συγκρότημα The Last International, επίσης γνωστοί και ως TLI, ιδρύθηκε από την τραγουδίστρια Delila Paz και τον κιθαρίστα Edgey. Είναι ιδιαίτερα γνωστοί για τις δυνατές ζωντανές εμφανίσεις τους.

Αυτές οι εμφανίσεις έχουν ωθήσει το συγκρότημα να μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικά ονόματα όπως οι Robert Plant, Neil Young, The Who, Kings of Leon, Slash, Scott Weiland, Weezer, One Republic, Tom Morello και πολλούς άλλους.

Ο πρώτος τους δίσκος των The Last Internationale, που είχε τίτλο «We Will Reign», κυκλοφόρησε από την Epic Records το 2014. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον βραβευμένο με Grammy Brendan O’Brien, καθώς και τη συμμετοχή του ντράμερ Brad Wilk των Rage Against the Machine. Μάλιστα, ο Wilk συνόδευσε το συγκρότημα kαθ’ όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης περιοδείας τους.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Last Internationale (TLI) (@thelastinternationale)

Το δεύτερο άλμπουμ των The Last Internationale κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019 και είχε τον τίτλο «Soul on Fire». Η παραγωγή  του δίσκου ήταν του Tom Morello και ο Joey Castillo, των Queens of the Stone Age, να βρίσκεται αυτή τη φορά στα ντραμς.

Το δεύτερο άλμπουμ του συγκροτήματος σημείωσε ακόμα μεγαλύτερο επιτυχία από το πρώτο, ενώ το πρώτο single από το άλμπουμ με τον τίτλο «Hard Times», έφτασε στο #1 στα blues charts του iTunes στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ μπήκε στο Top 20 σε πολλές διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το πολυαναμενόμενο τρίτο στούντιο άλμπουμ τους με τον τίτλο «TL3» κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου 2023, με τη συμμετοχή του Joey Castillo και του Eloy Casagrande, των Sepultura, στα ντραμς. Από το τρίτο τους άλμπουμ, οι The Last Internationale έχουν κυκλοφορήσει ήδη δύο singles, τα «1984» και «Hoka Hey!».

Ο παραγωγός των δίσκων τους, Tom Morello, έχει δηλώσει για το συγκρότημα:

«Οι The Last Internationale είναι από τους αγαπημένους μου στο νέο κύμα των επαναστατημένων rockers. Είναι ωμοί και αληθινοί και συνδυάζουν την αισθητική του rock του East Village με τη δύναμη του θωρηκτού Ποτέμκιν» 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Last Internationale (TLI) (@thelastinternationale)

Η συμμετοχή στην Παγκόσμια Περιοδεία των Guns N’ Roses είναι ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην καριέρα των The Last Internationale και μία ευκαιρία για να τους γνωρίσει ένα ευρύτερο κοινό!

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 0 
 0 
 2 
 0