Τα τέσσερα ζώδια που θα έχουν «πάρε-δώσε» με το παρελθόν αυτό το καλοκαίρι
Ποια ζώδια θα δουν φίλους από το παρελθόν και πρώην να επιστρέφουν στη ζωή τους αυτό το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι 2023 είναι εδώ και η ζέστη μας ταλαιπωρεί. Κάποια ζώδια όμως θα τα ταλαιπωρήσει και η ανάδρομη Αφροδίτη από τις 22 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου, αφού άτομα από το παρελθόν θα… «ξαναχτυπήσουν» την πόρτα τους!

Συγκεκριμένα, όσα άτομα ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα, του Ταύρου, του Σκορπιού και του Υδροχόου σύμφωνα με την αστρολόγο του TikTok, Amy Demure, θα δουν φίλους ή φίλες και πρώην με τους οποίους έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς να επιστρέφουν στη ζωή τους για ξεκαθαρίσματα

. Αν είναι «γραφτό» να τα ξαναβρείτε με κάποιον/-α πρώην και να είστε μαζί, τότε αυτό είναι το καλυτερο διάστημα για να γίνει αυτό, αφού το διάστημα είναι ιδανικό για επιστροφές και επαναπροσδιορισμό σχέσεων. Επίσης, είναι η ιδανική περίοδος για να μιλήσετε με κάποιον/-α πρώην και να βάλετε την τελεία ποτ θέλετε και ίσως δεν προλάβατε. Το ίδιο ισχύει και για παλιούς φίλους/-ες.

Τα άσχημα νέα της ημέρας είναι ότι αυτό δεν είναι ένα καλό διάστημα για τη δημιουργία εντελώς νέων σχέσεων και καλό θα ήταν να κρατήσετε μικρό καλάθι και να… περιμένετε λίγο!

@amydemure Stream my love subliminal song Bonnie and Clyde to manifest love ❤️ #astrology #zodiacsigns #zodiac #horoscope ♬ original sound – Amy Demure

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2 
  
 1