Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο - Σε ανάταση ψυχής από την 17η Ιουλίου
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Τι θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στο κάθε ζώδιο.

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2023: Νέα Σελήνη στον Καρκίνο – Σε ανάταση ψυχής από την 17η Ιουλίου

Από τη Λίλιαν Σίμου – astrolife.gr

Τις ημέρες αυτές κυρίως, αλλά ευρύτερα και μέσα στο δεκαπενθήμερο που ακολουθεί, νοσταλγία και ζεστασιά, συναίσθημα και φροντίδα βρίσκονται σε έξαρση και δεν μπορούμε να μείνουμε αδιάφοροι…

Στον παλμό των συγκινήσεων, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μοιάζει με νέα κυοφορία. Κάποιος σπόρος δημιουργίας, μας περιμένει και κυοφορείται ένας νέος κύκλος ενδιαφερόντων και δράσης!

Βασικά χαρακτηριστικά, είναι το στοιχείο του νερού και της γης, όπου η γη γίνεται γόνιμη. Πρακτικά έργα μπορούν να αναπτυχθούν.

Ιδέες, περιέργεια, διορατική αντίληψη, είναι κάποια σημαντικά στοιχεία που υπογραμμίζονται. Η αλλαγή έρχεται με ανατροπές, αλλά και περιέργεια, συζητήσεις, ενημέρωση, πληροφορίες.

Χρειάζεται να βρούμε νέους τρόπους διασφάλισης του εισοδήματος και κάνουμε εστιάζουμε το ενδιαφέρον εκεί.

Όλα ίσως ξεκινούν από μηδενική βάση, σε κάποιες περιπτώσεις. Ας μην μας αποθαρρύνουν οι δυσκολίες. Έχουμε περισσότερη αντοχή, θωράκιση, δύναμη παραγωγικότητας, από όσο φανταζόμασταν.

Ο καθένας έχει το ταλέντο του, τη δεξιότητά του, την φαντασία του, την γνώση. Ας τα εκμεταλλευτούμε. Για κάθε κύκλο που κλείνει, ένας άλλος ανοίγει ταυτόχρονα.

Η ανασφάλεια από τις ανατροπές που ξάφνιασαν, μας έχει περιορίσει την φλόγα της έμπνευσης, τη χαρά της ζωής.

Η σπίθα όμως περιμένει να ξεπεράσουμε τις τραυματικές εμπειρίες. Θα έρθει το καλύτερο, αρκεί να την διατηρήσουμε ζωντανή. Η φλόγα είναι δράση, είναι δύναμη, είναι πίστη στο Φως… Είναι η έκφρασή μας και φυσικά, αναπτύσσει την έμπνευση και υλοποιεί το όραμα.

Στην 25η μοίρα του Καρκίνου, σε αντίθεση προς τον Πλούτωνα, και θετικές όψεις προς τον Ουρανό και τον Ποσειδώνα, το νέο φεγγάρι συνδέεται με τους εξωκρόνιους πλανήτες. Μεταφυσικά τα μηνύματά του, περισσότερο βαθιές οι αναζητήσεις και ταυτόχρονα η αλλαγή θέσης των Δεσμών της Σελήνης, περιγράφει μία νέα προοπτική. Για το θέμα των Δεσμών, υπάρχει ξεχωριστό αφιέρωμα.

Πρόκληση μεταμόρφωσης, ένας φάρος – οδηγός σε δύσκολες και σκοτεινές διαδρομές, φοβίες, αγωνίες, ανασφάλεια. Είναι το μεγάλο «στοίχημα», για το πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε το νέο κύκλο ανάπτυξης και γονιμότητας. Μάχη μεταξύ φωτός και σκότους (Πλούτωνας), το ένστικτο της επιβίωσης αφυπνίζει. Η έμπνευση, η διορατικότητα, η διαισθητική αντίληψη, η έξυπνη ιδέα, θα είναι τα «εφόδιά μας». Η μάχη θα είναι με το μέρος μας, αρκεί να έχουμε όραμα και στόχο.

Αξίες διαχρονικές, πνευματικές, θα διανθίσουν το νέο φεγγάρι.

Η θλίψη πρέπει να μείνει πίσω, η κορύφωση των προσπαθειών, θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή μας. Αρκεί να είμαστε σταθεροί, ουσιαστικοί, μαχητικοί. Με τον ωροσκόπο στον Υδροχόο, έχουμε ένα συλλογικό έργο, με κοινωνική και αλτρουιστική προοπτική, με πνεύμα ομαδικό, αλλά ταυτόχρονα και ανάδειξη των ταλέντων μας.

Η Αφροδίτη στον λαμπερό αστέρα Ρέγκουλους, στηρίζει την ποιότητα και το συναίσθημα.

Ο Ποσειδώνας, στηρίζει την υπέρτατη σύλληψη της Αγάπης.

Δύσκολη σύνθεση η αντίθεση του Άρη στη Παρθένο προς τον Κρόνο στους Ιχθείς. Πίκρα, παράπονο, άγχος, κριτική που ενοχλεί, εμμονή σε λεπτομέρειες χωρίς ουσία. Επιθετικότητα που προκύπτει από αδυναμία διαχείρισης της επιθετικής συμπεριφοράς κάποιου προς εμάς.

Η αλλαγή θέσης των Δεσμών της Σελήνης, υπογραμμίζει την μετάβαση προς το Εγώ, προκειμένου να αναπτύξει μαχητικότητα, τόλμη, σθένος, δράση και προοπτική.

Σε μας έγκειται αν αυτή η νέα αρχή, το νέο γέννημα, θα είναι βασισμένο στο Φως, σε ιδέες, στις Αξίες που θα γίνουν γέφυρα προς ένα καλύτερο «αύριο» ή θα παραμείνουμε υποτελείς σε κυριαρχικές ατομιστικές επιλογές, κοντόφθαλμες και προσωρινές.

Σύμφωνα με την συμβολική σημασία της ζωδιακής μοίρας, και την ερμηνευτική προσέγγιση του αγαπημένου μου δασκάλου Ντέην Ρουντγίαρ, περιγράφει την υποστήριξη από υποσυνείδητες δυνάμεις για να αντιμετωπίσουμε τις φοβίες μας και να πιστέψουμε στο Εγώ. Αυτοσυνείδηση, αυτό-ανακάλυψη, ανασυγκρότηση δυνάμεων.

Οι συμβουλές μας για τα ζώδια και τους ωροσκόπους:

Κριός (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Είστε μαχητικοί και οδεύετε προς ένα νέο στόχο, ένα δημιουργικό σχέδιο και μία ευχάριστη προοπτική. Αποφύγετε όμως αντιπαραθέσεις για ανούσια θέματα και λεπτομέρειες που δεν αξίζουν τον κόπο, αυτή την εποχή.

Μέσα στην οικογένειά σας, ονειρευτείτε ένα καλύτερο «αύριο» όπως θα σας αρμόζει. Ίσως μάλιστα επιθυμήσετε να κάνετε μία αλλαγή στο καθεστώς των σχέσεων. Δεν χρειάζονται εγωισμός και εριστική διάθεση όμως.

Στην εργασία σας διακρίνεστε, αλλά και δημιουργούνται ανταγωνισμοί με τους συνεργάτες. Μην παρασύρεστε από εξωτερικούς παράγοντες, αλλά αναπτύξτε ένα πρωτοποριακό πνεύμα στο έργο σας. Ανανεωθείτε μέσα από ευέλικτους τρόπους και θα αποδώσετε τα μέγιστα. Μάλιστα θα ξεχωρίσετε στον χώρο της καριέρας, εντυπωσιάζοντας ή εκπλήσσοντας.

Ταύρος (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Ακολουθήστε το ένστικτό σας και την διορατικότητά σας. Νέες συναντήσεις ή γνωριμίες σας ενθουσιάζουν και σας κάνουν να περιμένετε μία νέα σελίδα στη ζωή σας. Μην βιαστείτε όμως για να συμφωνήσετε με τις προτάσεις αυτής της εποχής. Διαπραγματευθείτε με υπομονή και δώστε λίγο χρόνο.

Ένας άνθρωπος που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα, σας εντυπωσιάζει, σας γεμίζει όνειρα και σας κάνει να χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας. Ωστόσο, ζήστε το, έστω και με κάποια επιφύλαξη.

Σκέψεις γύρω από τις προσωπικές σας σχέσεις, σας φέρνουν σε προβληματισμό ή σας ταλαιπωρούν, γιατί δεν ικανοποιούν βαθύτερους πόθους. Αλλά έχετε κρυφή επιθυμία για αναζωπύρωση της φλόγας και του έρωτα, στην αισθηματική σας ζωή. Αν δεν υπάρχει, τότε δεν αποκλείεται να αποφασίσετε να βρείτε κάτι νέο. Ωστόσο, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για οριστικές αποφάσεις. Αν είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν περιπέτειες που πιθανόν δεν κρατούν πολύ, προς το παρόν.

Δίδυμοι (ωροσκόπος ή ηλιακό ζώδιο)

Αν και αισθάνεστε πως χάνονται κάποια δεδομένα σας, ή δεν μπορείτε να εξηγήσετε τι αγαπάτε πιο πολύ, είναι σημαντικό να κάνετε μία αλλαγή στη ζωή σας, δίχως να ρισκάρετε ιδιαίτερα. Ανακαλύψτε όμως, τι αξίζει περισσότερο για σας και εστιαστείτε στον στόχο.

Είστε σε ρομαντική διάθεση και προβάλλετε ευγένεια και ζεστασιά. Αλλά παράλληλα θα είστε πολύ περισσότερο αφελείς, κάτι που θα σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Επιδιώξτε να μην δίνεστε με υπερβολή, ή να μην υποχωρείτε σε διαρκείς απαιτήσεις των άλλων προς εσάς. Αυτό το διάστημα καλείστε να αποδείξετε την προσαρμοστικότητα, τη διπλωματία και την υπομονή που έχετε.

Το ενδιαφέρον στρέφεται προς το εισόδημά σας, καθώς απαιτείται να γίνει ένα ξεκίνημα, αλλά ακόμη δεν θα είναι σαφής ο τρόπος. Θα πείθετε με την ευγένειά σας και θα περνάτε τις ιδέες σας πιο εύκολα. Ας επιδιώξετε την συνεργασία, αλλά μην κάνετε ένα ριψοκίνδυνο βήμα. Δεν αποκλείεται, να σας ενθαρρύνει η οικογένειά σας, με ιδέες πρωτότυπες για να βρεθούν λύσεις για τα οικονομικά σας.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 1 
  
 1 
 2