Μarvel’s Spider-man 2: νέο trailer με Harry Osborn, Kraven the Hunter και Venom!
Μαζί αποκαλύφθηκε και η νέα συλλεκτική έκδοση της κονσόλας

Σε ειδικό πάνελ στο πλαίσιο της Comic-con, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο San Diego της California, η Sony Interactive Entertainment και η Insomniac games έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο story trailer για το επερχόμενο και πολυαναμενόμενο  Μarvel’s Spider-man 2.

Όπως αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ιστορίας: “Οι Spider-Men, ο Peter Parker και ο Miles Morales, προσπαθούν να εξισορροπούν τις ευθύνες τους ως προστάτες της Νέας Υόρκης της Marvel, καθώς ετοιμάζονται για νέα κεφάλαια στις ζωές τους. Τη στιγμή που ο Harry Osborn, ο καλύτερος φίλος του Peter, επιστρέφει στη ζωή του και ο Miles προσπαθεί να χτίσει το μέλλον του μετά το λύκειο, η σχέση των δύο ηρώων θα δοκιμαστεί από ένα Συμβιωτικό που εμφανίζεται να απειλεί τους ίδιους, την πόλη και αυτούς που αγαπούν.”

Εκτός όμως από το καταιγιστικό trailer είχαμε και την αποκάλυψη της νέας συλλεκτικής κονσόλας PS5 που θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το παιχνίδι. To πακέτο με την ονομασία Marvel’s Spider Man 2 Limited Edition Console Bundle θα περιλαμβάνει, ένα PS5 κονσόλα με “symbiote takeover” μοτίβο, – που απεικονίζει τη μάχη του Peter Parker με τη συμβιωτική “στολή” που θα οδηγήσει στη δημιουργία του Venom-, ένα DualSense χειριστήριο σε ασορτί χρώματα, καθώς και ένα κωδικό για να κατεβάσεις το παιχνίδι όταν γίνει διαθέσιμο.  

Aν πάλι έχεις ήδη την κονσόλα στην κατοχή σου, θα μπορείς να αγοράσεις τα limited edition καλύμματα και το χειριστήριο ξεχωριστά. 

Μarvel’s Spider-man 2

Το Limited Edition Console Bundle του Spider-Man 2 και τα limited Spider-Man 2 αξεσουάρ, θα γίνουν διαθέσιμα στα καταστήματα από την 1η Σεπτεμβρίου του 2023, ένα και πλέον μήνα νωρίτερα από την επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού, η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 20 Οκτωβρίου, αποκλειστικά για το PS5

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;