Olivia Rodrigo: Ο στίχος του «Vampire» που παραλίγο να... «κοπεί»
Η Olivia Rodrigo μίλησε περισσότερο για το lead single του «Guts» σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Olivia Rodrigo παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή «The Julia Show» του Audacy και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι υπήρξε  ένας συγκεκριμένος στίχος από νέο τραγούδι της με τίτλο «Vampire» που… παραλίγο να κοπεί!

Συγκεκριμένα, η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε ότι η φράση «fame f**ker» στο «Vampire» παραλίγο να μην συμπεριληφθεί στην τελική εκδοχή του τραγουδιού με μερικούς επικριτές του στίχου επρόκειτο για μία φράση που δεν μπορούσαν να καταλάβυν και να κατανοήσουν όλοι.

«Υπήρξε πραγματικά μια συζήτηση για το αν το “fame f**ker” θα έπρεπε να είναι στο τραγούδι. Κάποιοι είπαν: “Σε απομονώνει κάπως από τους ανθρώπους, δεν μπορείς πραγματικά να λες τέτοια πράγματα σε ένα τραγούδι, δεν μπορούν να το καταλάβουν όλοι”, μπλα, μπλα, μπλα», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το καταλαβαίνω απόλυτα και κατάλαβα την άποψή τους, αλλά στο τέλος αποφασίσαμε να το κρατήσουμε μέσα», πρόσθεσε.

Μιλώντας περισσότερο για το «Vampire» η Olivia Rodrigo δήλωσε ότι το τραγούδι δεν αφορά αποκλειστικά κάποιο άτομο που χρησιμοποιεί τη φήμη του για να ανέβει στην κοινωνική κλίμακα, αλλά μιλάει περισσότερο για τη χειραγώγηση.

«Δεν νομίζω ότι το τραγούδι μιλάει για τη φήμη -νομίζω ότι μιλάει περισσότερο για κάποιον που είναι χειριστικός και σε απομυζεί, σε χρησιμοποιεί για να πάρει όσα αξίζεις», εξήγησε η Olivia Rodrigo.

Στο «Vampire», η Olivia Rodrigo χρησιμοποιεί την ατάκα για να κατηγορήσει ένα άτομο ότι προσπάθησε να τη χρησιμοποιήσει για να την επηρεάσει, ενώ είχαν σχέση.

Παράλληλα, προσφάτως η Olivia Rodrigo μοιράστηκε κάτι μικρό από την προετοιμασία των εναλλακτικών εκδοχών του «Vampire» για τα ραδιόφωνα, αποκαλύπτοντας ότι υπήρχαν επιλογές για την αντικατάσταση της αμφελεγόμενης ατάκας και αυτές περιελάμβαναν τα «fame lover», «fame hunter» και «tree hugger», μεταξύ άλλων.

Τελικά, η Olivia Rodrigo και ο Dan Nigro, μαζί με τον οποίο έγραψε το «Vampire», κατέληξαν στο «dream crusher», το οποίο θα παίζει στα ραδιόφωνα αντό του «fame f**er.

Το «Vampire» είναι το lead single του νέου άλμπουμ της Olivia Rodrigo με τίτλο «Guts»  που θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1