Olivia Rodrigo: Ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του δεύτερου άλμπουμ της - Ο τίτλος
Η Olivia Rodrigo ετοιμάζεται να κατακτήσει ξανά τη μουσική βιομηχανία με το δεύτερο προσωπικό της άλμπουμ «Guts».

Μία από τις μεγάλες σταρ της Gen Z στη μουσική βιομηχανία επιστρέφει με το δεύτερο πολυαναμενόμενο άλμπουμ της. Η Olivia Rodrigo ανακοίνωσε μέσα από μία ανάρτησή της στα social media την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέους τη άλμπουμ, καθώς και τον τίτλο του.

Με τίτλο «Guts», το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ της 20χρονης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού θα κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου μέσω της Geffen Records.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olivia Rodrigo (@oliviarodrigo)

Τα νέα ακολουθούν την ανακοίνωση του πρώτου single από το πολυαναμενόμενο άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή 30 Ιουνίου με τον τίτλο «Vampire».

Το πρώτο άλμπουμ της Olivia Rodrigo, «Sour», έγινε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του 2021 και κατάφερε να φέρει στην πρώην σταρ της Disney τρία βραβεία Grammys, ενώ έγινε τέσσερις φορές πλατινένιο (δηλαδή πούλησε πάνω από 4 εκ. αντίτυπα) μόνο στην Αμερική. Παράλληλα, έγινε το ντεμπούτο του 21ου αιώνα με τη μεγαλύτερη διάρκεια παρουσίας μέσα στο Billboard Hot 200.

Ο συνεργάτης της Rodrigo «Sour», Daniel Nigro, επιστρέφει για την παραγωγή του «Guts».

Σε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές της, η Olivia Rodrigo ανέφερε:

«Για μένα, αυτό το άλμπουμ έχει να κάνει με τους πόνους του να μεγαλώνεις και να προσπαθείς να καταλάβεις ποιος είσαι σε αυτό το σημείο της ζωής σου.

Νιώθω ότι μεγάλωσα 10 χρόνια μεταξύ 18 και 20 ετών – ήταν μια τόσο έντονη περίοδος αδεξιότητας και αλλαγής. Νομίζω ότι όλα αυτά είναι απλώς ένα φυσιολογικό μέρος του να μεγαλώνεις και ελπίζω ότι το άλμπουμ αντανακλά αυτό»

Η νεαρή καλλιτέχνης ετοιμάζεται να συστηθεί ξανά στο κοινό και να κατακτήσει υψηλές θέσεις στα μουσικά τσαρτ! Περιμένουμε να ακούσουμε τι μας έχει ετοιμάσει για το «Guts».

Με πληροφορίες από Variety

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;