Barbie: Ο Ryan Gosling τραγουδάει το «Just Ken» λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας
Ο Ryan Gosling τραγουδάει το «Just Ken» για τα «μάτια» της Barbie και ανεβάζει ακόμη περισσότερο το hype, λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα της ταινία!

Η live-action κινηματογραφική μεταφορά της «Barbie» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους και λίγες ημέρες πριν κυκλοφόρησε το επίσημο μουσικό βίντεο για ένα από τα τραγούδια που ακουστούν στη μιούζικαλ ταινία της Barbie. Εκεί ο Ryan Gosling που υποδύεται τον Ken ερμηνεύει από καρδιάς μια μπαλάντα με τίτλο «Just Ken».

Ο Ken είναι τρελά ερωτευμένος με την Barbie που υποδύεται η Margot Robbie και η οποία αγνοεί τα συναισθήματά του με τον ίδιο να αισθάνεται πως πάντα έρχεται δεύτερος στις προτεραιότητές της ξανθιάς καλλονής ό,τι και αν κάνει. Στο τραγούδι συμμετείχε και ο κιθαρίστας Slash των «Guns ‘n’ Roses», ο οποίος είπε το «ναι», όταν άκουσε το demo και του άρεσε.

Πατώντας εδώ μπορείτε να ακούσετε και το κομμάτι που ερμηνεύει η Billie Eilish για την ταινία, με τίτλο “What Was I Made For?”. Επίσης, η κυβέρνηση του Βιετνάμ ανακοίνωσε την απαγόρευση της κυκλοφορίας της Barbie στους κινηματογράφους.

Υπενθυμίζεται ότι το σενάριο υπογράφει ο οσκαρικός Noah Baumbach (The Marriage Story) μαζί με την Greta Gerwig που έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία.

Το cast της ταινίας Barbie έχει ένα «δυνατό» cast που αποτελείται και από τους: America Ferrera (End of Watch), Kate McKinnon (Yesterday), Issa Rae (The Photograph), Rhea Perlman (I’ll See You in My Dreams), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Ariana Greenblatt (Avengers: Infinity War), Ana Cruz Kayne (Little Women), Emma Mackey (Sex Education), Hari Nef (Assassination Nation), Alexandra Shipp (X-Men), Kingsley Ben-Adir (Peaky Blinders), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Ncuti Gatwa (Sex Education), Scott Evans (Grace and Frankie), Jamie Demetriou (Cruella), Connor Swindells (Sex Education), Sharon Rooney (Dumbo), Nicola Coughlan (Bridgerton), Ritu Arya (The Umbrella Academy) και Helen Mirren (The Queen).

Η «Barbie» θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Ιουλίου 2023. Στις ΗΠΑ θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου, την ίδια δηλαδή ημέρα με το «Oppenheimer», με τη «μάχη» των δύο «βαρύγδουπων» ταινιών να δίνεται… στις κινηματογραφικές αίθουσες και να προβλέπεται σκληρή!

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 0 
 0 
 0 
 0