Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα νέα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Καθώς ο καιρός ζεσταίνει ακόμα περισσότερο και ετοιμαζόμαστε για τις μεγάλες πρεμιέρες του Ιουλίου και του Αυγούστου, τα στούντιο θέλουν να μας προετοιμάσουν για τις νέες ταινίες και σειρές που θα απολαύσουμε από τον Σεπτέμβριο. Μάλιστα, μη ξεχνάς πως ο μήνας αυτός σηματοδοτεί και την έναρξη της οσκαρικής κούρσας!

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Killers of the Flower Moon

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Martin Scorsese έκανε πρεμιέρα τον Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Τώρα, η Apple μας χαρίζει ένα ακόμα μαγευτικό τρέιλερ για μία ταινία που φαίνεται να θέτει γερά την υποψηφιότητα του φαβορί για τα Όσκαρ 2024.

The Nun II

Η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία από το franchise του “The Conjuring”, η οποία όμως είχε συγκεντρώσει αρνητικές κριτικές και από τους φανς, επιστρέφει για να μας κάνει να φοβηθούμε ξανά. Αυτή τη φορά μεταφερόμαστε στη Γαλλία του 1956 όπου ένας ιερέα δολοφονείται σε ένα οικοτροφείο και η Αδερφή Αϊρίν έρχεται να αντιμετωπίσει τον δαίμονα Βάλακ, την σατανική καλόγρια.

Red, White & Royal Blue

Αν έχεις κάνει μία βόλτα στο TikTok, σίγουρα θα έχεις δει κλιπ από την νέα queer ρομαντική κομεντί. Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο της Κέισι Μακκουίστον και θα κάνει πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 11 Αυγούστου.

Bob Marley: One Love

Η νέα ταινία θα ακολουθήσει τη ζωή του γνωστού καλλιτέχνη Bob Marley με τον Kingsley Ben-Adir να αφήνει για λίγο το MCU και να αναλαμβάνει να μεταφέρει κινηματογραφικά τον θρύλο της μουσικής.

The Old Oak

Η νέα ταινία του Ken Loach έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών και απέσπασε αρκετά καλές κριτικές. Για ακόμη μια ταινία, ο γνωστός σκηνοθέτης καταπιάνεται με την εργατική τάξη και την αλληλεγγύη με φόντο ξεχασμένες επαρχίες της Μεγάλης Βρετανίας και ανθρώπινες προσδοκίες που έπεσαν στο κενό.

Σειρές

Sex Education Season 4

Στις 21 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix ο τελευταίος κύκλος της αγαπημένης κωμικής σειράς!

Μάγισσα

Μία από τις ακριβότερες ελληνικές τηλεοπτικές παραγωγές έρχεται από τους δημιουργούς των “Άγριων Μελισσών”. Το πρώτο τρέιλερ είναι αρκετά εντυπωσιακό και περιμένουμε να δούμε τι μας έχει ετοιμάσει ο ΑΝΤ1 για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;