Όσα θα δούμε τον Ιούλιο στο Netflix
Οι σειρές, οι ταινίες, τα ντοκιμαντέρ και τα ριάλιτι που θα μας κρατήσουν συντροφιά στο Netflix τον Ιούλιο.

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού μας αποχαιρέτησε και ήδη διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου. Η αγαπημένη πλατφόρμα για ακόμη ένα μήνα ετοιμάζεται να μας προσφέρει νέο και «φρέσκο» περιεχόμενο, προκειμένου να μας κρατήσει συντροφιά το τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού.

Πάμε δούμε τι μας περιμένει αυτό τον μήνα στο Netflix;

Οι σειρές που θα δούμε στο Netflix τον Ιούλιο

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν

Υπόθεση:  Ο πιο καυτός συνήγορος υπεράσπισης του Λος Άντζελες επιστρέφει με τη σεζόν 2! Ο “Δικηγόρος με τη Λίνκολν”, Μίκι Χάλερ (Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο), ένας αντισυμβατικός ιδεολόγος, εκτελεί το δικηγορικό του καθήκον από το πίσω κάθισμα της Λίνκολν του, καθώς αναλαμβάνει μεγάλες και μικρότερες υποθέσεις σε όλο το Λος Άντζελες. Από τη σειρά των μπεστ σέλερ μυθιστορημάτων του καταξιωμένου συγγραφέα Μάικλ Κόνελι, η δεύτερη σεζόν βασίζεται στο τέταρτο βιβλίο της σειράς «Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν», με τίτλο «Ο πέμπτος μάρτυρας».

Το μέρος 1 της δεύτερης σεζόν θα κυκλοφορήσει στις 6 Ιουλίου.

Fatal Seduction (Σεζόν 1)

Υπόθεση:  Μια παντρεμένη καθηγήτρια παρασύρεται σε μια παθιασμένη σχέση με έναν νεότερο άντρα που αποκαλύπτει μια σειρά από τραγωδίες και προδοσίες από τα πιο κοντινά της άτομα.

Έρχεται στις 7 Ιουλίου.


Τα Χρονικά του Ράγκναροκ ΙΙ

Υπόθεση:  Αυτό το άνιμε, από τη δημοφιλή σειρά μάνγκα που δημοσιεύεται στο Monthly Comic Zenon και έχει πουλήσει πάνω από 14 εκατομμύρια αντίτυπα, μπαίνει στη δεύτερη φάση του!

Το πρωτότυπο επιτυχημένο μάνγκα έχει κερδίσει πολλά βραβεία στο είδος του, συμπεριλαμβανομένου του Kono Manga ga Sugoi! το 2019 για τους άνδρες αναγνώστες, το εθνικό βραβείο προτεινόμενων κόμικ από υπαλλήλους βιβλιοπωλείων για το 2019 και το 2ο βραβείο Manga Shimbun!

Οι 13 μάχες σώμα-με-σώμα ανάμεσα σε εκπροσώπους θεών και ανθρώπων σε ολόκληρο τον κόσμο για την επιβίωση της ανθρωπότητας ξεκινούν για άλλη μια φορά! Το αίμα ρέει και οι γροθιές φουντώνουν σε αυτές τις έντονες μάχες ισχυρών πεποιθήσεων!

Το part 2 έρχεται στις 12 Ιουλίου.

Sweet Magnolias (Σεζόν 3)

Υπόθεση: Οι αχώριστες φίλες Μάντι, Χέλεν και Ντέινα Σου στηρίζουν η μία την άλλη, καθώς προσπαθούν να συνδυάσουν σχέσεις, οικογένεια και καριέρα στη μικρή πόλη του Νότου Σερένιτι.

Έρχεται στις 20 Ιουλίου.

 

Κλωνοποίησαν τον Τυρόν

Υπόθεση:  Μία σειρά ανεξήγητων γεγονότων ωθεί ένα απίθανο τρίο στα ίχνη μιας μοχθηρής κυβερνητικής συνωμοσίας.

Έρχεται στις 21 Ιουλίου.

The Witcher

Υπόθεση:  Η μοίρα τούς έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο.

Ο πρώτος τόμος της τρίτης σεζόν κυκλοφόρησε στις 19 Ιουνίου και ο δεύτερος τόμος θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου.

The Tailor (Σεζόν 2)

Υπόθεση: Ένας διάσημος ράφτης αρχίζει να ράβει ένα νυφικό για την αρραβωνιαστικιά του καλύτερού του φίλου, αλλά τα σκοτεινά τους μυστικά σύντομα θα ανατρέψουν τις ζωές τους.

Έρχεται στις 28 Ιουλίου.

A Perfect Story

Υπόθεση:  Όταν η Μαργκότ το σκάει από τον γάμο της, αρχίζει να νιώθει χαμένη. Δεν γνωρίζει όμως ότι ο Νταβίντ και το υπέροχο χάος του θα τη βοηθήσουν να βρει τον δρόμο της.

Έρχεται στις 28 Ιουλίου.

The Uncanny Counter (Σεζόν 2)

Υπόθεση:  Υπάλληλοι σε μαγαζί με νουντλς τη μέρα, κυνηγοί δαιμόνων τη νύχτα. Χάρη στις ειδικές τους ικανότητες, οι κάουντερ κυνηγούν μοχθηρά πνεύματα που τρέφονται με ανθρώπους.

Έρχεται στις 29 Ιουλίου.

Οι ταινίες που θα δούμε στο Netflix τον Ιούλιο

Gone Girl

Υπόθεση: Όταν η γυναίκα του εξαφανίζεται μυστηριωδώς, ο Νικ Νταν παρασύρεται στον ίλιγγο μιας μιντιακής φρενίτιδας, ενώ τα στοιχεία που βγαίνουν στην επιφάνεια τον μετατρέπουν σε βασικό ύποπτο.

Στο Netflix από 1 Ιουλίου.

Mamma Mia! 

Υπόθεση:  Διαβάζοντας το ημερολόγιο της μητέρας της, η Σόφι ανακαλύπτει ότι έχει τρεις… πιθανούς μπαμπάδες. Με αφορμή τον επικείμενο γάμο της, αποφασίζει να τους καλέσει κρυφά από τη μαμά της. Κι εκείνοι, είκοσι χρόνια μετά, καταφθάνουν στο ηλιόλουστο ελληνικό νησί όπου θα τελεστεί το μυστήριο.

Στο Netflix από 1 Ιουλίου.

Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη

Υπόθεση: Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου «Με τα Μάτια Κλειστά», έρχεται το «Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη», μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018.

Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει.

Έρχεται στις 14 Ιουλίου.

Happiness for Beginners

Υπόθεση:  Μετά το πρόσφατο διαζύγιό της, μια δασκάλα επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή και στον έρωτα, όταν συμμετέχει σε ένα εξαντλητικό, ομαδικό ταξίδι πεζοπορίας.

Έρχεται στις 27 Ιουλίου.

 

Τα ντοκιμαντέρ και τα ριάλιτι που θα δούμε στο Netflix τον Ιούλιο

Unknown: The Lost Pyramid

Υπόθεση:  Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, Αιγύπτιοι αρχαιολόγοι ερευνούν την ιστορία, ανακαλύπτοντας τάφους και αντικείμενα ηλικίας άνω των 4.000 ετών καθώς αναζητούν μια θαμμένη πυραμίδα.

Έρχεται στο Netflix στις 3 Ιουλίου.

Deep Fake Love

Υπόθεση: Πέντε ζευγάρια δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη τους σε μια καυτή σειρά ριάλιτι με έπαθλο €100.000, όπου η τεχνολογία θολώνει το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

Έρχεται στις 6 Ιουλίου.

Hack My Home

Υπόθεση:  Μια ομάδα τεσσάρων συγκλονιστικών σχεδιαστών προσφέρει λύσεις μεγιστοποίησης του χώρου και απίστευτα ευρηματικές ιδέες μηχανικής που μεταμορφώνουν τα οικογενειακά σπίτια.

Έρχεται στις 7 Ιουλίου.

Unknown: Killer robots

Υπόθεση:  Τι συμβαίνει όταν μια μηχανή λαμβάνει αποφάσεις ζωής ή θανάτου; Αυτό το ντοκιμαντέρ διερευνά τους κινδύνους της τεχνητής νοημοσύνης σε στρατιωτικές εφαρμογές.

Έρχεται στις 10 Ιουλίου.

Quarterback

Υπόθεση:  Γνωρίστε τους κουόρτερμπακ του NFL Πάτρικ Μαχόουμς, Κερκ Κάζινς και Μάρκους Μαριότα σε αυτήν την ανεπιτήδευτη σειρά ντοκιμαντέρ που τους παρακολουθεί στη σεζόν 2022-2023.

Έρχεται στις 12 Ιουλίου.

Five Star Chef

Υπόθεση:  Επτά επαγγελματίες σεφ διαγωνίζονται για να φέρουν τα γκουρμέ πιάτα τους στο ιστορικό εστιατόριο Palm Court του πολυτελούς ξενοδοχείου Langham στο Λονδίνο.

Έρχεται στις 14 Ιουλίου.

Too Hot To Handle (Σεζόν 5)

Υπόθεση:  Στις ακτές του παραδείσου, πανέμορφοι εργένηδες γνωρίζονται και συναναστρέφονται. Για να κερδίσουν όμως ένα δελεαστικό μεγάλο έπαθλο, πρέπει να απέχουν από το σεξ.

Έρχεται στις 14 Ιουλίου.

Unknown: Cave of Bones

Υπόθεση:  Οι επιστήμονες εξετάζουν υπόγεια στοιχεία 250.000 ετών που εγείρουν ερωτήματα για τους πρώιμους συγγενείς μας και τι πραγματικά σημαίνει το να είσαι άνθρωπος.

Έρχεται στις 17 Ιουλίου.

Missing: The Lucie Blackman Case

Υπόθεση: 1η Ιουλίου 2000. Η 21χρονη Βρετανή Λούσι Μπλάκμαν εξαφανίζεται στο Τόκιο, γεγονός που πυροδοτεί μια διεθνή έρευνα και μια επίμονη προσπάθεια απόδοσης δικαιοσύνης.

Έρχεται στις 26 Ιουλίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1