Squid Game 2: Το Netflix ανακοίνωσε οκτώ νέους ηθοποιούς που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν
Squid Game 2: Η δεύτερη σεζόν θα επιστρέψει με νέους ηθοποιούς.

Το «Squid Game» είναι η κορεατική σειρά φαινόμενο που «σάρωσε» με την κυκλοφορία της στο Netflix. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμεν η σειρά θα επιστρέψει στην πλατφόρμα με ακόμη μία σεζόν, από την οποία το κοινό φαίνεται πως έχει πολλές απαιτήσεις.

Στο ετήσιο event, TUDUM 2023, το Netflix μας έδωσε νέες πληροφορίες για τις σειρές και τις ταινίες που θα ετοιμάζει για εμάς το επόμενο διάστημα. Στο πλαίσιο του event αποκαλύφθηκαν λοιπόν τα ονόματα μερικών ηθοποιών που θα παίξουν στη δεύτερη σεζόν του «Squid Game».

Ο πρωταγωνιστής Lee Jung-jae, όπως οι επιζώντες Lee Byung-Hun, Wi Ha-jun και Gong Yoo, θα δώσουν το παρών στη δεύτερη σεζόν. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η προσθήκη τεσσάρων ανδρών ηθοποιών στο cast. Πρόκειται για τον Im Siwan, πρώην μέλος του K-pop group ZE:A, ο Kang Ha Neul τον οποίο έχουμε δει σε K-dramas όπως το «When the Camellia Blooms», ο Park Sung Hoon που έπαιζε στην εξίσου επιτυχημένη κορεατική σειρά «The Glory» και ο Yang Dong Geun από το δημοφιλές K-Drama του Disney+’s «Connect».

Την Πέμπτη (29/6) το Netflix ανακοίνωσε την προσθήκη 8 ακόμη ηθοποιών στο cast του «Squid Game». Οι νέες προσθήκες είναι οι εξής: Park Gyu-young (Sweet Home), Jo Yu-ri, Kang Ae-sim (Move to Heaven), Lee David (The Fortress και Svaha: The Sixth Finger), Lee Jin-uk (Miss Granny και Sweet Home), Choi Seung-hyun (Tazza: The Hidden Card και Commitment), Roh Jae-won (Missing Yoon και Ditto), και Won Ji-an (D.P.).

Μέχρι στιγμής οι ηθοποιοί έχουν κάνει το table reading, διάβασαν δηλαδή όλοι μαζί το σενάριο της δεύτερης σεζόν. Ωστόσο, το κοινό δεν γνωρίζει κάτι περισσότερο για αυτήν, πέραν των ηθοποιών που θα συμμετέχουν και το γεγονός ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι απίθανο να δούμε τη δεύτερη σεζόν του «Squid Game» κάποια στιγμή μέσα στο 2024. Βέβαια, η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη και αυτό αποτελεί μία καθαρή… υπόθεση!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;