Κέβιν Σπέισι: «Με παρενοχλούσε σεξουαλικά και μετά γελούσε» - Tι δήλωσε ένα από τα φερόμενα θύματα
«Προφανώς είχε πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών. Τον έσπρωξα κι εγώ και του φώναξα να μην το ξανακάνει αυτό, γιατί πραγματικά πονούσα»

Για 12 σεξουαλικά αδικήματα σε βάρος τεσσάρων ανδρών που χρονολογούνται μεταξύ 2001 και 2013 δικάζεται στο Λονδίνο ο ηθοποιός του Χόλιγουντ και πρωταγωνιστής του «House of Cards», Κέβιν Σπέισι.

Κατά τη διάρκεια της δίκης του Κέβιν Σπέισι στο Southwark Crown Court του Λονδίνου, ένα άτομο, η ταυτότητα του οποίου προστατεύεται από τη βρετανική δικαιοσύνη, τον χαρακτήρισε «γλοιώδη» και «δύσκολο άνθρωπο» που «του φέρθηκε καλά» επειδή είχε απώτερους σκοπούς.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο Σπέισι τον είχε αγγίξει περίπου δώδεκα φορές, στο εσωτερικό των μηρών και των γεννητικών του οργάνων πάνω από τα ρούχα του. Τα φερόμενα περιστατικά συνέβησαν όπως είπε ο άντρας, σε μια περίοδο αρκετών ετών.

Στην συνέχεια, το φερόμενο θύμα ισχυρίστηκε ότι ο κατηγορούμενους προσπάθησε πέντε ή έξι φορές να βάλει το χέρι του στα γεννητικά του όργανα και μετά του επιτέθηκε με άλλους τρόπους άλλες τόσες φορές, ενώ για να τον αποπλανήσει, του υποσχόταν ότι θα του γνώριζε τους πιο διάσημους stars του Χόλυγουντ.

Ο άνδρας είπε ότι η συμπεριφορά του Σπέισι ήταν γνωστή στο θέατρο Old Vic στο Λονδίνο, όπου ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής από το 2003 έως το 2015.

Ο Κέβιν Σπέισι εμφανίστηκε στο εδώλιο του δικαστηρίου τη Δευτέρα, την τρίτη ημέρα της δίκης του που διαρκεί ένα μήνα.

Προηγουμένως έχει αρνηθεί και τις 12 κατηγορίες εις βάρος του, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής επίθεσης και της άσεμνης επίθεσης, εναντίον τεσσάρων ανδρών ηλικίας 20 έως 30 ετών, μεταξύ 2001 και 2013.

«Με χτύπησε στα γεννητικά μου όργανα. Μου κόπηκε η ανάσα, γελούσε και αμέσως του είπα ότι πονούσα. Δεν το σχολίασε, γέλασε ξανά και με άρπαξε τόσο δυνατά που κόντεψα να βγω από το αυτοκίνητο» συνέχισε στο πλαίσιο της κατάθεσής του το θύμα.

«Προφανώς είχε πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών. Τον έσπρωξα κι εγώ και του φώναξα να μην το ξανακάνει αυτό, γιατί πραγματικά πονούσα. Γέλασε ξανά και είπε: “Με φτιάχνει αυτό! Είσαι τόσο άντρας”. Ένιωθα πραγματικά αηδιασμένος».

Τον ρωτούσε συνεχώς για την σεξουαλικότητά του, ενώ όπως κατέθεσε τον παρενόχλησε πάνω από 10 φορές.

Συνέχισε λέγοντας ότι κυκλοφορούσε γυμνός μπροστά του και έπιανε συνεχώς ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός του χωρίς την δική του συγκατάθεση, σύμφωνα με τον Guardian.

Την Παρασκευή, ο συνήγορος του Σπέισι, Πάτρικ Γκιμπς ανέφερε στους ενόρκους την πεποίθηση ότι οι κατηγορούμενοι στοχεύουν τα χρήματα του πελάτη του.

Η δίκη συνεχίζεται.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
45'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
45'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
5'
22 - 39
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
4'
33 - 23
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;