Naomi Campbell: Δεύτερη φορά μαμά στα 53 της χρόνια
Η τρυφερή φωτογραφία και το μήνυμά της

Μετά την πρώτη έκπληξη που επιφύλασσε η Naomi Campbell στους θαυμαστές της, όταν έγινε μητέρα στα 51 της για πρώτη φορά, τώρα έκανε τη… δεύτερη έκπληξη, αποκτώντας ένα δεύτερο παιδί σε ηλικία 53 ετών.

«Ποτέ δεν είναι αργά να γίνεις μητέρα» έγραψε στην ανάρτησή της στο Instagram.

«Ένα πραγματικό δώρο από το Θεό» χαρακτήρισε το νεογέννητο αγοράκι της, το χέρι του οποίου φαίνεται να κρατάει στη φωτογραφία, η δύο ετών αδελφή του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dr Naomi Campbell (@naomi)

«Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε αφάνταστα και περιβάλλεσαι με αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό-ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου!», έγραψε η Κάμπελ στη λεζάντα προσθέτοντας. «Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Δεν έχει διευκρινίσει αν ο μικρούλης ήρθε στον κόσμο μέσω παρένθετης μητέρας, όπως είχε συμβεί με την κόρη της. Πάντως, για το πρώτο της παιδί, η Naomi Campbell, είχε φροντίσει να ξεκαθαρίσει σε συνέντευξή της στη βρετανική Vogue, ότι δεν είναι υιοθετημένο…

Αμέτρητες ευχές

Aμέσως μετά, όπως ήταν αναμενόμενο, δέχθηκε αμέτρητες ευχές από διάσημους φίλους της μεταξύ αυτών η σχεδιάστρια Ντονατέλα Βερσάτσε, η Κλόντια Σίφερ και η Σίντι Κρόφορντ.

Σύμφωνα με την Daily Mail το μωρό γεννήθηκε το περασμένο Σάββατο με την οικογένεια και τους στενούς φίλους της να είναι στο πλάι της. «Η Ναόμι είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Αυτό είναι που ήθελε πάντα. Είναι πολύ ευτυχισμένη», δήλωσε μία πηγή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;