Madonna: «Νομίζαμε ότι θα τη χάσουμε» - Φέρεται να βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της και νοσηλεύτηκε στη ΜΕΘ
Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως μετά την αποκάλυψη της σοβαρής περιπέτειας υγείας που πέρασε η Madonna.

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως μετά την αποκάλυψη της σοβαρής περιπέτειας υγείας που πέρασε η Madonna, με συνέπεια να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

Η κατάσταση της Madonna ήταν τόσο σοβαρή, που οι συγγενείς της «προετοιμάζονταν για το χειρότερο», δήλωσε στη Daily Mail μέλος της οικογένειας. Η «βασίλισσα» της ποπ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της το περασμένο Σάββατο- στη Νέα Υόρκη- και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ΜΕΘ, όπου διασωληνώθηκε, αναφέρουν πληροφορίες του Page Six.

Χθες, Τετάρτη, ο ατζέντης της Madonna, Guy Oseary, ανακοίνωσε μέσω Instagram πως η 64χρονη τραγουδίστρια πάσχει από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη και εξαιτίας αυτής της περιπέτειας ανέβαλε την περιοδεία της, που ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στο Βανκούβερ στις 15 Ιουλίου.

Πλέον έχει βγει από τη ΜΕΘ και αναρρώνει, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail. Στην ανακοίνωσή του, ο Guy Oseary ανέφερε ότι η τραγουδίστρια είναι ακόμη υπό ιατρική φροντίδα, αλλά αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

Το μέλος της οικογένειάς της που μίλησε στη Daily Mail υπό το καθεστώς ανωνυμίας περιέγραψε μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία οι συγγενείς της Madonna δεν ήταν σίγουροι ότι η 64χρονη θα τα καταφέρει.

«Τις τελευταίες ημέρες κανένας δεν ήξερε πραγματικά πώς θα εξελιχθεί αυτό και η οικογένειά της προετοιμαζόταν για το χειρότερο. Για αυτό το κράτησαν μυστικό από το Σάββατο. Όλοι νόμιζαν ότι μπορεί να τη χάσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συγγενής της Madonna.

Στο πλευρό της τραγουδίστριας στο νοσοκομείο ήταν η Λούρδη, η μεγαλύτερη από τα έξι παιδιά της, σύμφωνα με τη New York Post. Όλη η οικογένεια ενώθηκε για αυτό, επεσήμανε η πηγή της Daily Mail.

Η σοκαριστική κατάρρευση ήταν ένα «καμπανάκι» για τη Madonna, που πιστεύει ότι είναι «άφθαρτη» και πίεζε υπερβολικά τον εαυτό της για να προετοιμαστεί για την περιοδεία, δήλωσε ο συγγενής της.

«Αυτό πραγματικά την “ξύπνησε”. Δεν ζούσε όσο υγιεινή ζωή θα έπρεπε για την ηλικία της και το παράκανε τους τελευταίους μήνες. Νομίζει ότι είναι ακόμη νέα, ενώ δεν είναι. Επίσης πιστεύει ότι είναι άφθαρτη», συμπλήρωσε το ίδιο άτομο.

Πηγές από το περιβάλλον της λένε ότι η Madonna δούλευε ασταμάτητα προκειμένου να σιγουρευτεί ότι η περιοδεία της θα είναι τέλεια. Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι έκανε πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα.

Έπειτα από την περιπέτεια με την υγεία της, κάθε συζήτηση για την περιοδεία απαγορεύεται μπροστά στη Madonna, επειδή πρέπει να ξεκουραστεί.

«Τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της περιοδείας, είναι σε δεύτερη μοίρα τώρα και κανένας δεν επιτρέπεται ούτε καν να αναφέρει οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά μπροστά της, επειδή θα εκνευριστεί», ανέφερε ο συγγενής της, προσθέτοντας: «Θα βάζει την καριέρα και τη φήμη της πάνω από την υγεία της μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;