Madonna: Χειροτερεύει η κατάστασή της; - «Κάνει συνεχώς εμετούς»
Μπορεί η Madonna να έλαβε εξιτήριο, δημοσιεύματα όμως επιτείνουν την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της.

Στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη μεταφέρθηκε πριν από λίγες ώρες η Madonna, καθώς έλαβε εξιτήριο από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν, και μάλιστα στην Εντατική, με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη.

Άτομο από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας γνωστοποίησε την είδηση στο CNN, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι εντάξει».

Επίσης, ο μάνατζερ και παραγωγός της, Guy Oseary, ανακοίνωσε στο Instagram ότι η βασίλισσα της ποπ αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας της: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση».

Υπενθυμίζεται ότι, λόγω του σοβαρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε η Madonna, ανέβαλε την παγκόσμια περιοδεία της.

Μπορεί η Madonna να έλαβε εξιτήριο, δημοσιεύματα όμως επιτείνουν την ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της 64χρονης τραγουδίστριας.

Η Madonna «κάνει συνεχώς εμετούς» και παραμένει κλινήρης καθώς ακόμη δεν έχει διευκρινισθεί τι είδους ήταν η βακτηριακή λοίμωξη από την οποία προσβλήθηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα tmz.com.

Κατά την ίδια ιστοσελίδα που επικαλείται πηγές από το περιβάλλον της, η τραγουδίστρια άρχισε να κάνει εμετούς από το Σάββατο (24/6), όταν και εμφανίσθηκαν τα συμπτώματα που υποχρέωσαν τους γιατρούς να αποφασίσουν την εισαγωγή της, στη ΜΕΘ.

Παράλληλα, άλλες πληροφορίες που επικαλείται η Page Six, η Μαντόνα είχε πυρετούς για διάστημα ενός μηνός πριν από τη νοσηλεία της. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, όλο αυτό το διάστημα η 64χρονη τραγουδίστρια είχε δέκατα, σύμπτωμα στο οποίο, όπως φαίνεται, δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία.

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, η Madonna δεν ζήτησε ποτέ τη συμβουλή και διάγνωση γιατρού γιατί ήταν επικεντρωμένη στις πρόβες για την περιοδεία της.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;