Το κινηματογραφικό σύμπαν της DC βρήκε τους νέους Superman και Lois Lane
Η DC βρήκε τον νέο Superman και τη νέα Lois Lane του - Οι πρώτες δηλώσεις του James Gunn

Το πλάνο του James Gunn για το κινηματογραφικό μέλλον της DC αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, καθώς τα DC Studios ανακοίνωσαν τους νέους Clark Kent (aka Superman) και Lois Lane.

Ο David Corenswet και η Rachel Brosnahan θα αναλάβουν να υποδυθούν τους πολυπόθητους ρόλους στην επερχόμενη ταινία του James Gunn «Superman: Legacy».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Variety (@variety)

Η νέα κινηματογραφική περιπέτεια του εμβληματικού ήρωα των κόμικς θα είναι σε μεγάλο βαθμό μια origin ιστορία που θα επικεντρώνεται στον χώρο εργασίας, τη γνωστή εφημερίδα The Daily Planet, όπως είπε ο Gunn όταν ο ίδιος και ο συνδιαχειριστής της DC Peter Safran παρουσίασαν τα σχέδιά τους για τα DC Studion τον Ιανουάριο.

Ο Corenswet, ο οποίος ξεχώρισε μέσα από τη σειρά του Ryan Murphy για λογαριασμό του Netflix «Hollywood», θα υποδυθεί μία νεαρή εκδοχή του ρεπόρτερ Kent στην εφημερίδα The Daily Planet. Η Brosnahan θα είναι η συνεργάτης και η επικεφαλής του, σε μία ιστορία που η Lois Lane φαίνεται να παίρνει κεντρική θέση.

Ο Gunn σκηνοθετεί το έργο, ενώ έχει αναλάβει και τη συγγραφή του σεναρίου της ταινίας, βασισμένο στον χαρακτήρα που δημιούργησαν οι Jerry Siegel και Joe Shuster. Ο Safran θα είναι παραγωγός.

Το «Superman: Legacy» έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025.

Κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων για το σχέδιό τους για το κινηματογραφικό μέλλον της DC, ο Peter Safran είχε δηλώσει για τη νέα ταινία με πρωταγωνιστή τον Superman:

«Εστιάζει στον Superman, ο οποίος προσπαθεί να εξισορροπήσει την κρυπτονιακή κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του. Είναι η ενσάρκωση της αλήθειας, της δικαιοσύνης και του αμερικανικού τρόπου. Είναι η καλοσύνη σε έναν κόσμο που θεωρεί την καλοσύνη παλιομοδίτικη»

Αυτή είναι μια μεγάλη στιγμή για τον ανερχόμενο αστέρα του Hollywood Corenswet, του οποίου ο μαγνητισμός και η όψη αστέρα τον βοήθησαν να ξεχωρίσει στο «Hollywood», όπου έπαιξε έναν επίδοξο ηθοποιό που δουλεύει ως εργάτης του σεξ στη δεκαετία του 1940. Κέρδισε ευρεία αναγνώριση για την ερμηνεία του στο «The Politician» του Netflix, καθώς και στην περίφημη indie ταινία τρόμου «Pearl» στο πλευρό της Mia Goth. Επίσης έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε στην διαδικτυακή κωμική σειρά σκετς «Moe & Jerryweather». Στη συνέχεια θα τον δούμε στο πλευρό της Natalie Portman στο «The Lady In The Lake» της Apple.

Η Brosnahan έχει ένα καθιερωθεί στη βιομηχανία του θεάματος μέσα από την πολυβραβευμένη δουλειά της στη σειρά της Amazon «The Marvelous Mrs. Maisel», η οποία κυκλοφόρησε τον τελευταίο κύκλο της πριν λίγες εβδομάδες. Το ντεμπούτο της έγινε μέσα από το «House of Cards» του Netflix. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Benedict Cumberbatch στην ταινία «The Courier» της Lionsgate και στο πλευρό του Christoph Waltz και του Willem Dafoe στο γουέστερν του σκηνοθέτη Walter Hill «Dead For a Dollar».

Ο ίδιος ο James Gunn επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα για το casting των δύο ηθοποιών ως Superman και Lois Lane μέσα από ανάρτησή του στο Twitter. Ο γνωστός δημιουργός και ένας από τους δύο επικεφαλής των DC Studios έγραψε:

«Ακριβές! Είναι και οι δύο εξαιρετικοί ηθοποιοί, αλλά επίσης υπέροχοι άνθρωποι»

Με πληροφορίες από Variety

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;