Νίκος Μουτσινάς σε βουλευτή Ελληνικής Λύσης: «Τι θέλει ο άνθρωπος να βλέπει; Άντρα, γυναίκα, παιδί»
«Τώρα, αν γυρίσεις τη φωτογραφία και η άλλη είναι χτυπημένη από την πλάτη μέχρι κάτω τα πόδια, το παιδάκι του καίνε τσιγάρα, δεν πειράζει»

Με αφορμή την τοποθέτηση του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Παύλου Σαράκη κατά του γάμου μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να εκφράσει και τη δική του άποψη πάνω στο θέμα.

«Θέλω να σας πω την άποψή μου, γι’ αυτήν πληρώνομαι. Δεν φταίνε οι πολιτικοί. Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό να ξέρετε, δίνεται ένα περιθώριο. Δεν είναι μόνο του κ. Σαράκη η άποψη αυτή, έχει πίσω ένα ολόκληρο κόμμα, έχει πίσω ψηφοφόρους, οι οποίοι ήταν πολλοί και έβαλαν το κόμμα στη Βουλή.

Ίσως να κάνετε μια κουβέντα με τον εαυτό σας, μην ανταλλάσσετε απόψεις τέτοιου τύπου, για να καταλάβετε ότι δεν σημαίνει ότι κάτι που συμβαίνει είναι πρότυπο. Μπορεί να συμβεί χωρίς να είναι πρότυπο».

«Δεν ξέρω σε ποια περιοχή ζει και ποιος είναι ο κύκλος του. Ανοίξτε τον κύκλο σας για να καταλάβετε τι γίνεται. Τα παιδιά είναι στα ορφανοτροφεία, δεν τα δίνετε ούτε σε ετεροφυλόφιλες οικογένειες, δεν δίνετε καθόλου. Από εκεί και πέρα, δεν σημαίνει ότι ένα ζευγάρι που είναι άντρας γυναίκα είναι πρότυπο. Τίποτα δεν αποτελεί. Ούτε δύο γυναίκες είναι πρότυπο, ούτε δύο άντρες είναι πρότυπο. Τι είναι; Πραγματικότητα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς και πρόσθεσε:

«Είναι δυνατόν να το πιστεύει αυτό; Τι θέλει ο άνθρωπος να βλέπει; Άντρα, γυναίκα, παιδί. Τώρα, αν γυρίσεις τη φωτογραφία και η άλλη είναι χτυπημένη από την πλάτη μέχρι κάτω τα πόδια, το παιδάκι του καίνε τσιγάρα, δεν πειράζει. Είναι μπαμπάς, μαμά, παιδί, οικογένεια».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1