«Σπαρτιάτες»: Ομοφοβικό κάλεσμα από υποψήφιο κατά του 1ου Pride Χανίων
Υποψήφιος με τους «Σπαρτιάτες» στο νομό Ρεθύμνου, καλεί σε αντιδιαδήλωση κατά της 1ης Πορείας Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας Χανίων.

Υποψήφιος με τους «Σπαρτιάτες» στο νομό Ρεθύμνου, καλεί σε αντιδιαδήλωση κατά της 1ης Πορείας Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας Χανίων.

Ο υποψήφιος Κυριάκος Μπλαζουδάκης, στην ομοφοβική ανακοίνωσή που ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook ως «ανακοίνωση πολιτών Κρήτης» καλεί σε αντιδιαδήλωση για το 1ο αυτοοργανωμένο Pride στα Χανιά, που θα γίνει την Πέμπτη 29 του μήνα. Συγκεκριμένα, η 1η Πορεία Ορατότητας ΛΟΑΤΚΙ+ Κοινότητας Χανίων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29/6 στις 18.00, ενώ θα ακολουθήσει και πάρτι.

Ωστόσο ο υποψήφιος των Σπαρτιατών, μετά την ανακοίνωση των εκλογών 2023, αργότερα κατέβασε την ανάρτησή του.

Όμως, μία ομοϊδεάτισσά του η Σωτηρία Ναούμη Μπιτσακάκη, όπως υπογράφει στο Facebook, αναδημοσίευσε το ομοφοβικό κάλεσμα, που υποδεικνύει, όπως είναι αναμενόμενο και με μία καρτουνίστικη εικονογράφηση για τον «αποδεκτό τύπο οικογένειας». «Αυτό είναι το φυσιολογικό και μόνο έτσι βοηθάς και σώζεις τη φυλή σου και την πατρίδα σου» γράφει το κάλεσμα.

Το ομοφοβικό κάλεσμα δε, αναφέρει πως «την Πέμπτη 29/6/2023 και ώρα 16:00 όλοι οι γονείς της Κρήτης θα πρέπει να παραβρεθούμε στα Χανιά, στην κεντρική αγορά, για να διαμαρτυρηθούμε, κατά της εκδήλωσης που διοργανώνει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, προσβάλοντας τα χρηστά ήθη, με ενέργειες που δηλητηριάζουν τις αγνές παιδικές ψυχές.

Θα πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες, και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας, από τα ανώμαλα αίσχη των λοατκιστών! Παρών με την ευλογία του θα είναι, και ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΛΑΥΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.»

Επειδή δε, το κάλεσμα είναι για όλη την Κρήτη, προσφέρεται και το μέσον για μετάβαση στο σημείο της αντιδιαδήλωσης με ΚΤΕΛ, μόλις 12 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;