Εκλογές 2023: Οι «Σπαρτιάτες» διαγράφουν τη Δομινίκη Παπαδοπούλου λόγω OnlyFans
Εκλογές 2023: Η Δομινίκη Παπαδοπούλου, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, διαγράφεται από τους «Σπαρτιάτες» εξαιτίας φωτογραφιών της που κυκλοφόρησαν μέσα από το OnlyFans.

Από το GNTM και το X-Factor μέχρι εκπομπές της Αννίτας Πάνια και μεγάλη παρουσία στα social media, η Δομινίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε υποψήφια στις εκλογές 2023 με το κόμμα «Σπαρτιάτες», όπου ήταν υποψήφια στη Λευκάδα. Μπορεί η ίδια να μην εξελέγη, όμως, οι φωτογραφίες της που διέρρευσαν από το OnlyFans, φαίνεται να της κόστισαν τη διαγραφή της από το κόμμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Μέσα από μία «Επείγουσα Ανακοίνωση!», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, ο Βασίλης Στίγγας, πρόεδρος του κόμματος που έκανε την έκπληξη και μπήκε στη Βουλή, ανακοίνωσε την διαγραφή της Δομινίκης Παπαδοπούλου.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση του προέδρου των «Σπαρτιατών» γράφει τα εξής:

«Στο θέμα της υποψηφίου των Σπαρτιατών στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της. Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της.

Ο πρόεδρος Βασίλης Στίγκας»

 

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;