Kourtney Kardashian: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού της - Η ανάρτηση με τον Travis Barker
Kourtney Kardashian: Η ανάρτησή της στο Instagram στην οποία αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει με τον Travis Barker.

Πριν από λίγο καιρό μάθαμε πως η Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της Travis Barker περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η Kourtney Kardashian επέλεξε να το ανακοινώσει στον πατέρα του παιδιού -και το κοινό-  στη συναυλία των Blink-182, δηλαδή του γκρουπ του συζύγου της, στο L.A., όπου σήκωσε ένα μεγάλο πλακάτ στο οποίο έγραψε «Travis I’m pregnant», δηλαδή «Travis είμαι έγκυος».

Φυσικά, η κίνησή της συγκίνησε τον Travis, που κατέβηκε από τη σκηνή για να την αγκαλιάσει, ενώ ταυτόχρονα έγινε viral στα social media. Τώρα η celebrity με νέα ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε το φύλο του παιδιού της. Συγκεκριμένα, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker περιμένουν ένα αγοράκι.

Στην ανάρτησή της στο Instagram, η 44χρονη τηλεπερσόνα καθόταν στην αγκαλιά του 47χρονου Travis, όσο αυτός έπαιζε ντραμς. Στο τελευταίο του «χτύπημα» μπλε κομφετί εκτοξεύτηκαν στον ουρανό, αποκαλύπτοντας ότι το ζευγάρι περιμένει αγόρι. Στην ανάρτηση δεν κατέστη σαφές αν κάποιος από τους δύο γονείς είχε μάθει για το φύλο του μωρού πριν από τα αποκαλυπτήρια ή αν σοκαρίστηκαν όσο και οι καλεσμένοι τους, αλλά το μόνο σίγουρο ότι έμοιαζαν «full in love».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;