Kourtney Kardashian: Οι πρώτες εικόνες στο Instagram μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της
Η πρώτη ανάρτηση της Kourtney Kardashian μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της στη συναυλία των Blink-182.

Η Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της Travis Barker περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η διάσημη celebrity είχε δηλώσει πριν από έξι μήνες πως έχει σταματήσει τις προσπάθειες για να μείνει έγκυος με εξωσωματική, καθώς ήταν μία διαδικασία που της προκαλούσε μεγάλη θλίψη.

H Kourtney Kardashian επέλεξε να κάνει τα αποκαλυπτήρια της εγκυμοσύνης της στη συναυλία των Blink-182, δηλαδή του γκρουπ   του συζύγου της, στο L.A. Εκεί σήκωσε ένα μεγάλο πλακάτ στο οποίο έγραψε «Travis I’m pregnant», δηλαδή «Travis είμαι έγκυος». Φυσικά το πλακάτ προβλήθηκε στη γιγαντοοθόνη με τον Travis να κατεβαίνει από τη σκηνή μόλις είδε το πλακάτ, ώστε να αγκαλιάσεο την Kourtney.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Η Kourtney Kardashian εμπνεύστηκε την ιδέα από το βιντεοκλίπ του τραγουδιού «All The Small Things» των Blink-182, που κυκλοφόρησε το 1999 και στο οποίο μια φαν του συγκροτήματος φαίνεται να κρατάει αντίστοιχα ένα χαρτόνια με γραμμένο το μήνυμα «Travis I’m Pregnant».

Φυσικά, η γλυκιά και συγκινητική κίνηση της Kourtney Kardashian σύντομα έγινε viral και συζητήθηκε αρκετά, ενώ μετά από την πολυσυζητημένη ανακοίνωση εγκυμοσύνης το ζευγάρι δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες.

«Γεμάτη ευγνωμοσύνη και χαρά για την ευλογία και το σχέδιο του Θεού» έγραψε η Kardashian στην ανάρτηση στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως η Kourtney Kardashian έχει ήδη αποκτήσει δυο γιους, τον Reign Aston, 8 ετών, και Mason Dash, 13 ετών, καθώς και μια κόρη, την Penelope Scotland, 10 ετών, με τον πρώην της Scott Disick. Επίσης,  ο Travis Barker έχει τρία παιδιά με την πρώην του, Shanna Moakler- έναν 19χρονο γιο, τον Landon και δυο κόρες, την 17χρονη Alabama και την θετή Atiana, 24 ετών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;