Η Rihanna αποσύρεται από CEO της Savage X Fenty
Μετά από 5 χρόνια, η Rihanna παραιτείται από τη θέση της CEO της Savage X Fenty.

Μία περίεργη είδηση μας ήρθε από την άλλη μεριά του Ατλαντικού, καθώς η Rihanna ανακοίνωσε πως δε θα είναι πλέον η CEO στην εταιρεία που την έκανε δισεκατομμυριούχο. Και, μάλιστα, την πρώτη δισεκατομμυριούχου που ξεκίνησε από τη μουσική βιομηχανία.

Τη μάρκα εσωρούχων Savage x Fenty, η οποία ιδρύθηκε το 2018 από την Rihanna, αναμένεται να αναλάβει να διευθύνει σύντομα η πρώην διευθύνουσα σύμβουλος του Anthropologie Group, Χίλαρι Σούπερ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της Vogue Business. Η αλλαγή σελίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 26 Ιουνίου.

Αρχικά, η γνωστή τραγουδίστρια δήλωσε:

«Ήταν υπέροχο να βλέπουμε το όραμά μας για το Savage X Fenty να επηρεάζει τη βιομηχανία σε ένα τόσο μεγάλο βαθμό τα τελευταία πέντε χρόνια.

Αυτή είναι μόνο η αρχή για εμάς και θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε το brand με τρόπους που συνδέονται πάντα με τον καταναλωτή. Είμαι τόσο ευγνώμων και ενθουσιασμένη που καλωσορίζω τη Χίλαρι Σούπερ ως τη νέα μας CEO -είναι μια ισχυρή ηγέτιδα και επικεντρώνεται στο να οδηγήσει την επιχείρηση σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο» 

Η Rihanna θα εξακολουθεί να έχει ηγετικό ρόλο στη γνωστή εταιρεία εσωρούχων. Ωστόσο, θα βρίσκεται πλέον στη θέση της εκτελεστικής προέδρου. Από το 2022 μέχρι και σήμερα, έχουν ανοίξει επτά καταστήματα στις ΗΠΑ και η νέα CEO, Χίλαρι Σούπερ, σχεδιάζει να ανοίξει ακόμα περισσότερα. Η ίδια θέλει να ξεκινήσει και τη χονδρική πώληση των εσωρούχων.

Rihanna: Το Forbes την ανακήρυξε την πλουσιότερη αυτοδημιούργητη τραγουδίστρια

H Rihanna βρίσκεται στην κορυφή των πλουσιότερων γυναικών από τον χώρο της ψυχαγωγίας και καταλαμβάνει την 20ή θέση στη λίστα Forbes με τις 100 πλουσιότερες αυτοδημιούργητες γυναίκες στις ΗΠΑ. Στην ίδια λίστα περιλαμβάνονται διευθυντικά στελέχη και επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με το Forbes, η εταιρεία μακιγιάζ απέφερε 558 εκατομμύρια δολάρια κατά το πρώτο έτος λειτουργίας της, καθιστώντας την Rihanna την πλουσιότερη γυναίκα μουσικό στον κόσμο.

Με πληροφορίες από Vogue Business, People

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;