Στάθης Σχίζας: «Λένε στην Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ότι εγώ έδωσα το δημοσίευμα για τη φοροδιαφυγή»
«Είμαι σε θέση να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα»

Ο Στάθης Σχίζας έκανε δηλώσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν τη φοροδιαφυγή μιας influencer και τις φήμες ότι το εν λόγω πρόσωπο είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο νικητής του Survivor 2022 μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και δεν παρέλειψε μάλιστα να αναφερθεί στη φήμη που κυκλοφορεί ότι ο ίδιος διέρρευσε αυτό το δημοσίευμα αναφορικά με την υπόθεση της φοροδιαφυγής.

«Εγώ είμαι σε θέση να πω πως είναι η Αλεξάνδρα. Γενικά βλέπω ότι τρώει μια επίθεση από το πουθενά το τελευταίο διάστημα, για το οτιδήποτε γίνεται, αυτό δεν είναι σωστό. Πώς μπορούμε να πούμε για έναν άνθρωπο για τον οποίο δεν είμαστε σίγουροι. Είμαι σε θέση να σου επιβεβαιώσω ότι δεν είναι η Αλεξάνδρα. Και πάλι, οποιαδήποτε κοπέλα και να ήταν για ποιον λόγο να τα ξεπουλάμε όλα. Δεν γίνεται… Είναι κάποια προσωπικά δεδομένα και δεν γίνεται να βγαίνουν τέτοια δημοσιεύματα. Πολύ άσχημο», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Φυσικά και με ενοχλεί γιατί πάνε δημοσιογράφοι στην Αλεξάνδρα και της λένε ο Στάθης το έδωσε το δημοσίευμα (για τη φοροδιαφυγή) εντάξει τώρα ντροπή. Δηλαδή κάπου ξεπερνάμε τα όρια. Με την κοπέλα είχαμε μια σχέση και δεν είναι σωστά πράγματα αυτά, να δημιουργήσουμε μια ένταση ανάμεσα στην Αλεξάνδρα και τον Στάθη, είναι απαράδεκτο, είναι αστείο αυτό το πράγμα».

«Προέρχεται από συγκεκριμένους δημοσιογράφους, αυτούς που είναι πίσω από τις κάμερες», σχολίασε στο τέλος ο Στάθης Σχίζας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;