Η Emilia Vodos απαντάει στη Ραμόνα Βλαντή - «Οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να φαντάζονται πράγματα»
Emilia Vodos: Απάντησε στα «αιχμηρά» σχόλια της Ραμόνας Βλαντή για τος φετινό My Style Rocks και τις παίκτριες που συμμετέχουν.

Σήμερα Παρασκευή (23/6) η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» εντόπισε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος την Emilia Vodos, το μεγάλο φαβορί του φετινού My Style Rocks. Μεταξύ άλλων ζητήθηκε από την viral παίκτρια να δώσει απάντηση στις αιχμές που άφησε η Ραμόνα Βλαντή για το ριάλιτι μόδας με την ίδια να απαντάει ευθέως χωρίς να «μασάει» τα λόγια της!

«Φέτος είναι… μόνο ριάλιτι και είναι ο διαγωνισμός #MyDubai» υπενθυμίζεται ότι είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η Ραμόνα Βλαντή.

Με τη σειρά της η Emilia Vodos είπε:

«Μου έστειλαν κάτι είναι η αλήθεια, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση ούτε καν το παιχνίδι που είμαι δεν βλεπω, αλλά δεν έχω να πω κάτι. Αν έμαθα κάτι όλους αυτούς τους μήνες, είναι να μην σχολιάζω τι λένε οι άλλοι».

«Οι άλλοι έχουν το δικαίωμα να φαντάζονται πράγματα, έχουν το δικαίωμα να εκφέρουν γνώμη οπότε… όχι, δεν θα το κάνω αυτό» πρόσθεσε η Emilia Vodos.

Όσον αφορά το παιχνίδι και τους κριτές η Emilia Vodos είπε:

«Αισθάνομαι πως φέτος οι κριτές είναι δίκαιοι και θεωρώ ότι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Στημένη ίντριγκα δεν έχει υπάρξει ποτέ, σε καμία περίπτωση, όλα είναι αληθινά και τα κλάματα και τα δράματα».

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;