My Style Rocks: Η παίκτρια που «έκοψε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και αποχώρησε
My Style Rocks: Ποια παίκτρια αποχώρησε στο σημερινό επεισόδιο;

Το My Style Rocks έχει μπει στην τελική ευθεία και ήδη προετοιμαζόμαστε για να μάθουμε την φετινή νικήτρια του διαγωνισμού. Σήμερα Πέμπτη (22/6) καλεσμένη κριτής στο πλατό της εκπομπής ήταν η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία σχολίασε τα outfit των παικτριών εύστοχα.

Έτσι, ύστερα από την πασαρέλα όλων των κοριτσιών, η οποία μάλιστα «έσπασε» σε δυο επεισόδια, εκείνα της Τετάρτης και της Πέμπτης, προέκυψε η τριάδα με την πιο χαμηλή βαθμολογία. Οι τρεις κοπέλες με την χαμηλότερη βαθμολογία ήταν η Ίριδα Παπουτσή, η Χριστιάνα Κατσιέρη και η  Ειρήνη Καζάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Όπως συνηθίζεται οι υπόλοιπες παίκτριες μπορούσαν να «σώσουν» μία παίκτρια και επέλεξαν να κρατήσουν ασφαλή στο παιχνίδι την Χριστιάνα, με αποτέλεσμα οι άλλες δυο κοπέλες να βρεθούν υποψήφιες προς αποχώρηση. Έτσι, για το ποια από τις δύο θα συνεχίσει στο παιχνίδι ήταν υπεύθυνη η κριτική επιτροπή. Οι βαθμοί του Στέλιου Κουδουνάρη και του Δημήτρη Σκουλού μοιράστηκαν στις δύο παίκτριες, με αποτέλεσμα την τελική απόφαση να πάρει ουσιαστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποφάσισε πως η παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού και λίγο πριν τον τελικό ήταν η Ειρήνη Καζάκη.

«Μετανιώνω για τις φορές που έχασα στο παιχνίδι τον εαυτό μου ήταν πολλές παραπάνω από αυτές που εγώ μου επιτρέπω» εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων η Ειρήνη αποχαιρετώντας τις υπόλοιπες παίκτριες του My Style Rocks.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1