Εκλογές 2023: Η ΝΔ έβγαλε video game με το πρόγραμμά της
To video game έχει τίτλο: "Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game", και έχει στόχο να προσεγγίσει "γαλάζιους" ψηφοφόρους νεότερης ηλικίας.

Ηλεκτρονικό παιχνίδι με το πρόγραμμά της κυκλοφόρησε η Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές 2023 της 25ης Ιουνίου. To video game έχει τίτλο: “Σταθερά Τολμηρά Μπροστά: The Game”, και έχει στόχο να προσεγγίσει “γαλάζιους” ψηφοφόρους νεότερης ηλικίας.

Ο παίκτης του ηλεκτρονικού παιχνιδιού καλείται να ξεπεράσει κάποια εμπόδια για να μαζέψει το λογότυπο της ΝΔ. Στόχος είναι να περάσει την πίστα και έτσι να ξεκλειδώσει μια από τις πτυχές του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Στο παιχνίδι, μια κοπέλα που τρέχει καλείται να ξεπεράσει εμπόδια και να κατακτήσει κυβάκια με το σήμα της Νέας Δημοκρατίας. Ο παίκτης έχει τρεις ζωές ενώ στόχος του είναι να αποκτήσει τρία κυβάκια του κόμματος ώστε να περάσει στην επόμενη πίστα.

Τα εμπόδια που καλείται να ξεπεράσει ο παίκτης αναγράφουν λέξεις όπως «γραφειοκρατία, ανεργία, τώρα που να μπλέκεις, μοιρολατρία, ανισότητες, κι άλλοι φόροι, είναι όλοι ίδιοι».

Αν ο παίκτης καταφέρει να πάρει τα τρία κυβάκια της Νέας Δημοκρατίας περνάει πίστα αφού πρώτα εμφανιστεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια προγραμματικές θέσεις του κόμματος.

«Για να φτάσουμε στην Ελλάδα που θέλουμε, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε εμπόδια και παθογένειες. Να πιάσουμε στόχους και να σηκωνόμαστε κάθε φορά που σκοντάφτουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το κόνσεπτ του παιχνιδιού που σχεδιάσαμε και λανσάρουμε σήμερα. Μία διαδρομή μπροστά, με προκλήσεις και στόχους. Περνάμε τις πίστες μαζί σταθερά και τολμηρά. Και προχωράμε μόνο μπροστά, για να αλλάξει πίστα η πατρίδα μας!», αναφέρει η Νέα Δημοκρατία στην ανακοίνωσή της.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;