Just The 2 of Us: Το ζευγάρι που αποχώρησε από το σόου - Ένταση με τους κριτές
Ανατροπές και εκπλήξεις είχε το 15ο live του «Just The 2 of Us» - Ποιο ζευγάρι αποχώρησε από το σόου;

To 15ο live του «Just The 2 of Us» μας κράτησε την καλύτερη συντροφιά το βράδυ του Σαββάτου (18/6) και είχε για ακόμα μία φορά αρκετές ανατροπές και εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και απόψε τα ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν την εύνοια της κριτικής επιτροπής, αλλά και μία θετική ψήφο από το κοινό. Για πρώτη φορά αυτή την εβδομάδα, τα ζευγάρια είχαν να παρουσιάσουν δύο act επί σκηνή, καθώς ερμήνευσαν ένα τραγούδι που επέλεξε η παραγωγή και ένα που επέλεξαν μόνα τους τα ζευγάρια.

Στο τέλος της βραδιάς, όμως, ένα ήταν το ζευγάρια που θα αποχωρούσε από το «Just The 2 of Us». Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως το ζευγάρι αυτό είναι ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη.

 

Το ζευγάρι από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο παιχνίδι έκαναν άκρως αισθητή την παρουσία τους, είτε μέσω των ερμηνειών τους, είτε μέσω αντιδράσεων αλλά και κριτικών αμφιλεγόμενων που έχουν δεχτεί από την κριτική επιτροπή. Το ζευγάρι αποχώρησε στο live του Σαββάτου μετά από μια αρκετά σκληρή κριτική που δέχθηκε από την κριτική επιτροπή, καθώς και οι τέσσερις κριτές θεώρησαν ότι στο πρώτο τραγούδι που ερμήνευσαν, το «Δεν θα με ξεχάσεις» του Αντώνη Βαρδή, κάτι δεν πήγε καθόλου καλά. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην είναι άρτιο το αποτέλεσμα.

 

Στη δεύτερη εμφάνισή τους με το «She’s a maniac», τα πήγαν καλύτερα με τα σχόλια να είναι πιο θετικά. Ωστόσο, το κοινό αποφάσισε εκείνοι να είναι το ζευγάρι που θα δουν την πόρτα της εξόδου από το σόου μουσικής του ALPHA.

 

Την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης δεν θα προβληθεί «Just The 2 of Us», λόγω των επαναληπτικών εκλογών, και έδωσε ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για το Σάββατο 1η Ιουλίου.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;