«Οι Προδότες»: Η απρόσμενη ανακοίνωση του Μαρκουλάκη «πάγωσε» τους παίκτες - «Αυτοκτόνησε»
«Οι Προδότες»: Η ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη άφησε έκπληκτους τους περισσότερους παίκτες

Ένα νέο επεισόδιο του παιχνιδιού στρατηγικής του ΑΝΤ1, «Οι Προδότες», έφερε αρκετές ανατροπές, αποχωρήσεις και μία τροπή που κανείς δεν περίμενε.

Οι παίκτες βρέθηκαν για ένα ακόμα πρωινό στο νέο επεισόδιο του παιχνιδιού στρατηγικής του ΑΝΤ1 που είδαμε το βράδυ της Παρασκευής. Εκεί τους συνάντησε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για να τους ανακοινώσει πως δε θα υπήρξε κάποια νέα δολοφονία τη νύχτα που προηγήθηκε.

Αυτή η νέα τροπή έρχεται καθώς «οι Προδότες» κατάφεραν να πάρουν με το μέρος τους έναν Πιστό με αποτέλεσμα να ενδυναμωθούν για την συνέχεια του παιχνιδιού. Όμως, ο παρουσιαστής του νέου τηλεπαιχνιδιού στρατηγικής είχε να κάνει μια ακόμα ανακοίνωση. Αυτή η ανακοίνωση έμελλε να παγώσει όλους τους παρευρισκόμενους στο τραπέζι της έπαυλης.

Ο παρουσιαστής σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Ωραία βραδιά η χθεσινή!

Όπως ξέρετε, είμαι ο τελευταίος που μπαίνει από αυτή την πόρτα στο πρωινό οπότε κάποιος δεν έχει μπει. Ο Θάνος. Ο Θάνος δεν είναι πια μαζί μας αλλά στους Προδότες τίποτα δεν είναι όπως ακριβώς φαίνεται. Ο Θάνος δεν δολοφονήθηκε. Ο Θάνος αποχώρησε για δικούς του προσωπικούς λόγους από το παιχνίδι»

Η έκπληξη των περισσοτέρων παικτών ήταν εμφανής στο άκουσμα της ανακοίνωσης αυτής. Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης πρόσθεσε, μάλιστα, με χιούμορ πως:

«Θα μπορούσα να πω, με τους όρους πάντα του παιχνιδιού, ο Θάνος μας αυτοκτόνησε»

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;