Πάνος Κοκκινόπουλος: Τα δύο νέα project που ετοιμάζει - «Ο Μαρκουλάκης έχει ανάγκη να γίνει παρουσιαστής;»
Ο Πάνος Κοκκινόπουλος μιλάει για τα επόμενα τηλεοπτικά project που ετοιμάζει, απαντάει για το αν θα έκανε καθημερινή σειρά και σχολιάζει τους ηθοποιούς που ασχολούνται με την παρουσίαση.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Μας» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Ο γνωστός σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών αναφέρεται στις δύο επόμενες τηλεοπτικές δουλειές τις οποίες ετοιμάζει και απαντά για το ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει ποτέ καθημερινή σειρά.

Αρχικά, ο Πάνος Κοκκινόπουλος μίλησε για τα δύο επόμενα project που ετοιμάζει και δήλωσε:

«Έχουμε δύο projects σε εξέλιξη αυτή την περίοδο. Το ένα είναι μία μίνι σειρά 8 επεισοδίων βασισμένη στο μυθιστόρημα του Αύγουστου Κορτώ «Μισό Παιδί». Είναι μία ιστορία μυστηρίου, που δεν ξέρω όμως πού θα την δείτε, γιατί είναι ακριβή σειρά και ακόμα το συζητάμε.

Το άλλο είναι μία σειρά που λέγεται «Η Αλίκη στη σκοτεινή πόλη», είναι μία υπαστυνόμος στο ανθρωποκτονιών, η οποία ασχολείται πιο πολύ με γυναικοκτονίες. Υπάρχουν πολλές υποθέσεις της επικαιρότητας για τις οποίες θα μπορούσα να γράψω: της Πάτρας, των Γλυκών Νερών, της Φολεγάνδρου»

Όσον αφορά για το αν θα γύρισε μία καθημερινή σειρά, ο Πάνος Κοκκινόπουλος απαντά:

«Πλάκα μου κάνετε; Είναι άλλη δουλειά. Αυτές τις παίζουν και το απόγευμα, τις παίζουν και το βράδυ… φτηνοδουλειές. Είναι βιομηχανική αναπαραγωγή εικόνας, δεν θα μπορούσα να το κάνω. Δεν το κακοχαρακτηρίζω, υπάρχει χώρος για όλους»

 

Ο γνωστός σκηνοθέτης απάντησε και σε ερώτηση για τους ηθοποιούς που αναλαμβάνουν συχνά τον ρόλο του παρουσιαστή στην τηλεόραση. Ο Πάνος Κοκκινόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχει και κατάντια. Μα ο Μαρκουλάκης έχει ανάγκη τώρα να γίνει παρουσιαστής; Τόσο καλός ηθοποιός και σκηνοθέτης να πηγαίνει να παρουσιάσει κάτι που το είδα τυχαία και δεν το πίστευα. Τον αγαπάω, είναι καλός ηθοποιός και φίλος»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;