Γιώργος Ασημακόπουλος: «Είχα πάει να καταρρεύσω στο Survivor All Star. Είδα τα σκουπίδια και πήγα προς τα πάνω τους»
Ο Γιώργος Ασημακόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό μας» για την εμπειρία του στο Survivor All Star.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (14/6) στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο πρώην παίκτης του Survivor All Star μίλησε για την εμπειρία του στο ριάλιτι επιβίωσης και απάντησε για τις ίντριγκες και τα θέματα που προέκυψαν.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός επιχειρηματίας αναφέρθηκε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μέσα στο προηγούμενο διάστημα και στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να ψάχνει φαγητό στα σκουπίδια. Για το ατυχές περιστατικό, ο ίδιος εξομολογήθηκε:

«Η μαμά μου αισθάνθηκε άσχημα, γιατί διέρρευσε ένα βίντεο στις αρχές του παιχνιδιού – δεν ξέρω πως έγινε αυτό – που φαίνομαι να τρώω από τα σκουπίδια. Γενικά στεναχωρήθηκε πάρα πολύ»

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δήλωσε:

«Το να βλέπει ένας γονιός το παιδί του να τρώει από τα σκουπίδια είναι λίγο ακραίο και είναι και κατακριτέα η πράξη αυτού που το έκανε. Στις αρχές πεινάγαμε πραγματικά, είχα πάει να καταρρεύσω. Η Μπλε ομάδα έχανε συνέχεια, οπότε είδα τα σκουπίδια και πήγα προς τα πάνω τους»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιώργος Ασημακόπουλος επιβεβαίωσε το γεγονός ότι ο Ηλίας Μπόγδανος ήταν εκείνος που έγραψε την περίφημη λίστα με τα ψώνια, ενώ χαρακτήρισε «τοξικό» τον Τάκη Καραγκούνια και επανέλαβε την επιθυμία του να δει νικητή του παιχνιδιού τον Νίκο Μπάρτζη.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;