Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Όσα είπε για την πρεμιέρα των «Προδοτών» - Τι είπε για το «5×5»
Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μιλάει για την πρεμιέρα των «Προδοτών» και το «5×5».

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης παραχώρησε δηλώσεις στους δημοσιογράφους με αφορμή την επερχόμενη πρεμιέρα του παιχνιδιού στρατηγικής και μυστηρίου, «Προδότες». Η πρεμιέρα του νέου παιχνιδιού αναμένεται να γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου και ο ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για το νέο παιχνίδι και για το Survivor, αλλά και το «5×5».

Αρχικά, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε για την επιστροφή του στη θέση του παρουσιαστή και απάντησε για το αν θα παρουσίαζε ξανά το Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε πως:

«Έχω να παρουσιάσω από το 2006 που παρουσίασα το Survivor Ελλάδα – Τουρκία. Στην μορφή που έχει τώρα το Survivor όχι δεν θα το παρουσίαζα» 

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο νέο παιχνίδι στρατηγικής και μυστηρίου και δήλωσε πως:

«Οι Προδότες είναι ένα φοβερό παιχνίδι στρατηγικής»

Η αντίδραση του ηθοποιού σε ερώτηση για το αν έχει δεχθεί πρόταση για να παρουσιάσει το τηλεπαιχνίδι «5×5» ήταν χαρακτηριστική, καθώς δε γνώριζε καθόλου το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1. Όπως δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης:

«Όχι λέμε. Δεν μου έχει γίνει πρόταση για άλλο πράγμα και δεν θέλω να το κάνω γενικά αυτό, αλλά μου άρεσε το συγκεκριμένο project (σ.σ. οι Προδότες). Δεν ξέρω καν ποιο είναι το 5×5. Θα έπρεπε να το ξέρω; Είναι δικό μας; Συγγνώμη, λοιπόν, δεν το ήξερα»

 

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;