Just The 2 of Us: Ανατροπή με την αποχώρηση - Η ανακοίνωση από τον Νίκο Κοκλώνη
Η ανακοίνωση του Νίκου Κοκλώνη έφερε την ανατροπή με την αναμενόμενη διπλή αποχώρηση από το live του «Just The 2 οf Us» που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (10/6).

Εβδομάδα την εβδομάδα δυσκολεύουν τα πράγματα στο «Just The 2 οf Us» για κριτές αλλά και κοινό, το οποίο κάθε εβδομάδα καλείται να επιλέξει ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει. Τα ζευγάρια λιγοστεύουν και οι εμφανίσεις τους γίνονται όλο και καλύτερες σε κάθε live.

Στο 14ο live εμφανίστηκαν τα 8 ζευγάρια ανέβηκαν στη σκηνή για να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους και να κερδίσουν την ψήφο της κριτικής επιτροπής και του κοινού. Παράλληλα, όλοι είχαν τον φόβο της διπλής αποχώρησης που είχε ανακοινώσει ο Νίκος Κοκλώνης το προηγούμενο Σάββατο.

Όπως εξήγησε ο παρουσιαστής είπα κατά τη χθεσινή αποχώρηση του «Just The 2 οf Us» πωςσυνυπολογίστηκαν και οι βαθμολογίες του προηγούμενου Σαββάτου.

Το πρώτο ζευγάρι που ανακοινώθηκε από τον Νίκο Κοκλώνη ότι δε θα συνεχίσει τις εμφανίσεις στη σκηνή του μουσικού σόου του ALPHA ήταν ο Παντελής Τουτουνζής και η Κατερίνα Στανίση.

Στη συνέχεια, είχαμε μία μεγάλη ανατροπή στο «Just The 2 οf Us» καθώς ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως στις δύο τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας υπήρξε ισοβαθμία. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην αποχωρήσει δεύτερο ζευγάρι. Ωστόσο, ο ίδιος δεν αποκάλυψε ποια ζευγάρια βρέθηκαν στις χαμηλότερες θέσεις.

 

Το επόμενο Σάββατο τα ζευγάρια που έχουν απομείνει στο μουσικό σόου θα ερμηνεύσουν από 2 τραγούδια το καθένα, ένα τραγούδι που έχει επιλέξει η παραγωγή και ένα που έχουν επιλέξει εκείνοι.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
FT
2 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
FT
4 - 1
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
0'
79 - 63
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;