MasterChef 7: Είναι επίσημο - Πότε είναι ο μεγάλος τελικός
MasterChef 7: Πότε θα ξέρουμε τον μεγάλο νικητή ή τη μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού;

Το τέλος του MasterChef 7 και η ανάδειξη του νικητή ή της νικήτριας του μαγειρικού διαγωνισμού είναι πολύ κοντά. Συγκεκριμένα, η πρώτη φάση του τελικού ξεκίνησε τη Δευτέρα 5 Ιουνίου με το Νίκο Τράκα και τη Μαρία Μπέη, τους δύο φιναλίστ, να παίρνουν… «θέσεις μάχης»! Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο «εισιτήριο» για τον τελικό το πήρε από νωρίς ο Νίκος Τράκας, ενω τη δυάδα του τελικού συμπλήρωσε η Μαρία Μπέη μετά από μία σκληρή «μονομαχία» με τον Αλέξανδρο Αντωνελάκη στον ημιτελικό του φετινού MasterChef.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η πρώτη φάση του τελικού του MasterChef 7 πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο νησί της Κρήτης. Εκεί οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν αρχικά να αντιγράψουν ένα απαιτητικό πιάτο, το οποίο δημιούργησε ο guest chef Amaury Bouhours. Στη δεύτερη δοκιμασία της πρώτης φάσης οι φιναλίστ μαγείρεψαν στη Μονή Τοπλού, έξω από τη Σητεία Κρήτης. Εκεί επιστρατεύοντας την φαντασία και τη δημιουργικότητά τους έπρεπε να φτιάξουν τρία πιάτα υψηλής γαστρονομίας που αναδεικνύουν τη μαγειρική κουλτούρα και τα τοπικά προϊόντα της Κρήτης.

Πλέον έχοντας περάσει από τις πρώτες δοκιμασίες του τελικού, ο Νίκος Τράκας και η Μαρία Μπέη θα επιστρέψουν στο πλατό του διαγωνισμού για τις τελευταίες δοκιμασίες. Στο πλατό οι παίκτες και οι παίκτριες θα χωριστούν σε δύο ομάδες. Επικεφαλής της κάθε ομάδας θα είναι οι δύο φιναλίστ, ενώ ο Αλέξανδρος, ο Γιώργος, η Μαρία Λ. και ο Άγγελος -οι παίκτες που έφτσαν στο top 6 δηλαδή- είναι οι παίκτες που θα εκτελέσουν χρέη βοηθού.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μετά την ομαδική δοκιμασία που θα δούμε τη Δευτέρα 12 Ιουνίου, σειρά έχουν μερικές ακόμη δοκιμασίες που θα ποτελέσουν τις τελευταίες δοκιμασίες του τελικού. Έτσι, θα δούμε το Νίκο Τράκα και τη Μαρία Μπέη να «μονομαχούν» μαγειρικά και την Τρίτη 13 Ιουνίου, ενώ το τελευταίο επεισόδιο θα προβληθεί την Τετάρτη 14 Ιουνίου. Συνεπώς, την Τετάρτη 14 Ιουνίου θα δούμε τον μεγάλο τελικό, όπου ως είθισται θα ανακοινωθεί σε live μετάδοση ο νικητής ή νικήτρια του διαγωνισμού.

Διαβάστε ακόμη:

 

Πηγή εικόνας: Instagram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 3 
 0 
 0 
 1