Poor Things: Κυκλοφόρησε η αφίσα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου
Η πρώτη αφίσα του «Poor Things» είναι γεγονός!

Τον Μάιο είχαμε την ευκαιρία να δούμε το πρώτο τρειλερ του «Poor Things»της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου με περωταγωνίστρια τη «μούσα» του, Emma Stone. Πριν από μερικές ώρες κυκλοφόρησε και η πρώτη αφίσα της ταινίας, όπου απεικονίζεται η Emma Stone που υποδύεται την Belle Baxter, μια νεαρή γυναίκας που επανέρχεται στη ζωή χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poor Things (@poorthingsfilm)

Συγκεκριμένα, στο «Poor Things» βλέπουμε την απίστευτη ιστορία και την φανταστική εξέλιξη της Bella Baxter (), μιας νεαρής γυναίκας που ανασταίνεται χάρη στον ιδιοφυή και αντισυμβατικό επιστήμονα Δρ. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την προστασία του Baxter, η Bella ανυπομονεί να μάθει. Διψασμένη από την εμπειρία που στερείται, η Bella το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις και τα στεγανά της εποχής της, η Bella αποφασιστικά επιδιώκει να δώσει τη μάχη της για την ισότητα και την ελευθερία.

Στο πλάι της Emma Stone θα δούμε και τον Willem Dafoe και τον Mark Ruffalo, οι οποίοι πρωταγωνιστούν επίσης στην ταινία. Υπενθυμίζεται νότι το «Poor Things» διαδραματίζεται στη βικτωριανή εποχή και βασίζεται σε μια προσαρμογή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Alasdair Grey, ενώ θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες των κινηματογράφων στις 8 Σεπτεμβρίου.

Δείτε την αφίσα:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Poor Things (@poorthingsfilm)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;