Cinderella's Curse: Η Σταχτοπούτα μετατρέπεται σε μία σκοτεινή δολοφόνο
Μετά τον Γουίνι, σειρά έχει η Σταχτοπούτα.

Μετά τον Γουίνι ήρθε η σειρά της Σταχτοπούτας να πάρει μία απότομη στροφή και να γίνει μία σκοτεινή δολοφόνος. Η ChampDog Films, η οποία έφερε στις κινηματογραφικές αίθουσες το «Winnie the Pooh: Blood and Honey» ετοιμάζει μία νέα ταινία τρόμου βάζοντας στο επίκεντρο το κλασικό παραμύθι της Σταχτοπούτας.

Σύμφωνα με το Bloody Disgusting, το σενάριο του Χάρι Μπόξλεϊ (Harry Boxley) θα μεταφέρει μία πιο «σκοτεινή» και «τρομακτική» εκδοχή του κλασικού παραμυθιού σε σκηνοθεσία και παραγωγή της Λουΐζα Ουόρεν (Louisa Warren).

Πρωταγωνίστρια η Κέλλι Ριάν Σανσόν (Kelly Rian Sanson) στον ρόλο της Σταχτοπούτας.

«Πρόκειται για μια απίστευτα μοναδική εκδοχή της Σταχτοπούτας που όλοι αγαπάμε και γνωρίζουμε. Θα υπάρξουν μερικοί πραγματικά φρικτοί θάνατοι από τα χέρια της» δήλωσε η Ουόρεν στο Bloody Disgusting.

Η ταινία αναμένεται να παρουσιάσει περισσότερα κομμάτια από την original ιστορία του Σαρλ Περώ που γράφτηκε το 1697, καθώς και από την εκδοχή των Grimm Brothers το 1812. Και οι δύο ιστορίες ήταν κάπως πιο «σκοτεινές», κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι μάλλον θα χυθεί περισσότερο αίμα στη νέα horror ταινία της Σταχτοπούτας, η οποία θα έχει τον τίτλο «Cinderella’s Curse».

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο στο Ηνωμένο Βασίλειο και πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Ντανιέλ Σκοτ (Danielle Scott), Λόρεν Μπαντ (Lauren Budd) και Κρίσι Γουόννα (Chrissie Wunna), ενώ το «Cinderella’s Curse» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;