Όσα θα δούμε στο Netflix τον Ιούνιο
Οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουμε στο Netflix τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού.

Ο Μάιος φτάνει στο τέλος του, οι πρώτες ζέστες είναι γεγονός και όλοι και όλες ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον Ιούνιο και μαζί του καλοκαίρι 2023. Βέβαια, όσο και αν το καλοκαίρι κοντοζυγώνει, υπάρχουν ακόμη κάποιες στιγμές που θέλουμε να αράξουμε σπίτι με μια μπύρα ή λίγο κρύο νερό και το κλιματιστικό ανοιχτό και να δούμε την αγαπημένη μας ταινία/σειρά/ντοκιμαντέρ.

Και φυσικά το Netflix φροντίζει να μας παρέχει πάντα νέο και εξαιρετικό υλικό, το οποίο αυτό το μήνα αναμένεται πλούσιο και σίγουρα ενδιαφέρον!

Οι σειρές που θα δούμε τον Ιούνιο στο Netflix

Οι Ημέρες

Υπόθεση: Άλλοι τους κατηγορούν, άλλοι τους βλέπουν σαν ήρωες, μα όσοι βρίσκονται στο Νταΐτσι της Φουκουσίμα αντιμετωπίζουν μια θανάσιμη, αόρατη απειλή: μια πυρηνική καταστροφή.

Έρχεται την 1η Ιουνίου.

Manifest, Σεζόν 4 – τελευταία επεισόδια

Υπόθεση:  Καθώς πλησιάζει η Ημερομηνία Θανάτου, οι επιβάτες της πτήσης 828 αγωνίζονται να εκπληρώσουν τα Καλέσματά τους και να αποτρέψουν το τρομακτικό μέλλον που τους περιμένει.

Έρχεται στις 2 Ιουνίου.

Valeria, Σεζόν 3

Υπόθεση:  Εν μέσω δημιουργικής και συζυγικής κρίσης, μια συγγραφέας βρίσκει στήριξη στις τρεις κολλητές της. Βασισμένο στα μυθιστορήματα της Ελίσαμπετ Μπεναβέντ.

Έρχεται στις 2 Ιουνίου.

Barracuda Queens

Υπόθεση: Έχοντας συσσωρεύσει πολλά χρέη, μια παρέα νεαρών γυναικών σε ένα εύπορο προάστιο της Στοκχόλμης, αρχίζει να ληστεύει τα σπίτια των γειτόνων. Από πραγματικά γεγονότα.

Έρχεται στις 5 Ιουνίου.

Εγώ Ποτέ: Σεζόν 4

Υπόθεση: Το τελευταίο έτος έφθασε. Ανάμεσα σε κολεγιακά αινίγματα, κρίσεις ταυτότητας και έρωτες που δεν ξεθωριάζουν, είναι η Ντέβι κι η παρέα έτοιμοι ν’ αντιμετωπίσουν το μέλλον;

Έρχεται στις 8 Ιουνίου.


Human Resources: Σεζόν 2

Υπόθεση: Από τις περιπέτειες της μιας βραδιάς μέχρι τα ειδύλλια στη δουλειά, τα πλάσματα που εργάζονται στο Ανθρώπινο Δυναμικό έχουν φουλ δουλειά με μια νέα παρτίδα ανθρώπων.

Έρχεται στις 9 Ιουνίου.


This World Can’t Tear Me Down (Σεζόν 1)

Υπόθεση:  Όταν ένας παλιός φίλος επιστρέφει στη γειτονιά, ο Zerocalcare θέλει να τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη θέση του στον κόσμο. Αλλά ποια είναι η σωστή κίνηση;

Έρχεται στις 9 Ιουνίου.

Black Mirror

Η επιτυχημένη σειρά έρχεται μετά από καιρό με 5 νέα επεισόδια, όπου θα δείτε γνωστούς ηθοποιούς ανάμεσά τους και ο Aaron Paul από το Breaking Bad.

Έρχεται στις 15 Ιουνίου.

Παρένθετη Μητέρα

Υπόθεση:  Όταν μια γυναίκα ταπεινής καταγωγής εξαναγκάζεται να γίνει παρένθετη μητέρα, μπλέκει με μια εύπορη οικογένεια που θα προστατεύσει τη φήμη της με κάθε κόστος.

Έρχεται στις 21 Ιουνίου.


Glamorous

Υπόθεση: Ένα 20χρονο genderqueer άτομο νιώθει βαλτωμένο μέχρι που προσλαμβάνεται σε μια εταιρεία μακιγιάζ ενός πρώην μοντέλου. Θα αντέξει τη σκληρή δουλειά και τα ζόρικα ραντεβού;

Έρχεται στις 22 Ιουνίου.

Το Κουτί της Πανδώρας

Υπόθεση: Ένας πρώην ντετέκτιβ που πλέον ζει στον δρόμο αναζητά την αλήθεια, όταν ένας νέος θάνατος εγείρει ανησυχητικές αμφιβολίες για μια τάχα κλειστή υπόθεση δολοφονίας.

Έρχεται στις 22 Ιουνίου.

Τιτάνες: Σεζόν 4

Υπόθεση: Ο δρόμος της επιστροφής στην πατρίδα είναι γεμάτος εμπόδια για τους Τιτάνες, καθώς μια ισχυρή και φονική αίρεση στη Μητρόπολη θέλει να καταστρέψει αυτούς και τον κόσμο.

Έρχεται στις 25 Ιουνίου.

Ο Γητευτής: Σεζόν 3, Τόμος 1

Υπόθεση:Η υποψήφια για Emmy® δραματική σειρά φαντασίας επιστρέφει για μια νέα σεζόν.

Έρχεται στις 29 Ιουνίου.

Οι ταινίες που θα δούμε τον Ιούνιο στο Netflix

Μια Ωραία Ζωή

Υπόθεση: Όταν μια μουσική παραγωγός ανακαλύπτει έναν νεαρό ψαρά με ένα κρυφό ταλέντο, εκείνος πρέπει να αποφασίσει αν είναι έτοιμος να αφεθεί στη δόξα – και τον έρωτα.

Έρχεται την 1η Ιουνίου.

Κι Αν δεν Ήμουν Πλούσιος 2

Υπόθεση: Όταν η Πάουλα αφήνει το Ρίο ντε Τζανέιρο για να πάει ως εθελόντρια γιατρός στον Αμαζόνιο, ο Τέτο καταστρώνει ένα σχέδιο για να την ακολουθήσει – και ξεσπά το χάος.

Έρχεται στις 2 Ιουνίου.

Σε Ψάχνω

Υπόθεση: Ύστερα από μια αξέχαστη συνάντηση, μια αθεράπευτα ρομαντική χρησιμοποιεί μια εφαρμογή για να βρει έναν άντρα που μόλις γνώρισε – αλλά είναι πράγματι αυτό που ψάχνει;

Έρχεται στις 2 Ιουνίου.

Extraction 2

Υπόθεση: Έχοντας ξεφύγει από το χείλος του θανάτου, ο κομάντο Τάιλερ Ρέικ αναλαμβάνει άλλη μια επικίνδυνη αποστολή: να σώσει τη φυλακισμένη οικογένεια ενός αδίστακτου γκάνγκστερ.

Έρχεται στις 6 Ιουνίου.

You Do You

Υπόθεση:  Η Μέρβε επέλεξε να ζει ως μποέμ. Η ζωή όμως επιφυλάσσει άλλα σχέδια. Αντιμέτωπη με έξωση, ξεκινά μια νέα δουλειά και πέφτει σε μια πονηρή παγίδα του αφεντικού της.

Έρχεται στις 9 Ιουνίου.

Η Τέλεια Ανακάλυψη

Υπόθεση: Μια fashion editor επιστρέφει στη δουλειά αλλά αντιμετωπίζει αναποδιές: ο γοητευτικός άγνωστος που φίλησε σε ένα πάρτι είναι ο νέος της συνεργάτης και γιος του αφεντικού.

Έρχεται στις 23 Ιουνίου.


Μέσα απ’ το Παράθυρο: Πέρα απ’ τη Θάλασσα

Υπόθεση: Μετά από έναν χρόνο χωριστά, η Ρακέλ και ο Άρης ξανασμίγουν για ένα ερωτικό καλοκαιρινό ταξίδι. Μπορεί η αγάπη τους να αντέξει τα φιλικά φλερτ και τις νέες ανασφάλειες;

Έρχεται στις 23 Ιουνίου.


Κάνε με να Πιστέψω

Υπόθεση: Δύο ανακατώστρες γιαγιάδες κάνουν τα εγγόνια τους να συναντηθούν τάχα τυχαία και αναζωπυρώνουν παιδικούς έρωτες, αλλά και διαφωνίες τους παρελθόντος.

Έρχεται στις 23 Ιουνίου.

Run Rabbit Run

Υπόθεση: Μια χωρισμένη μητέρα αναστατώνεται από τους ισχυρισμούς της μικρής της κόρης ότι έχει αναμνήσεις από μια άλλη ζωή, ανακινώντας το οδυνηρό παρελθόν της οικογένειάς της.

Έρχεται στις 28 Ιουνίου.


Nimona

Υπόθεση: Ένας ιππότης κατηγορείται άδικα για ένα έγκλημα και στρέφεται σε μια έφηβη κοπέλα ονόματι Νιμόνα που αλλάζει μορφές. Κι αν αυτή είναι το τέρας που ορκίστηκε να σκοτώσει;

Έρχεται στις 30 Ιουνίου.

Τα ντοκιμαντέρ και τα ριάλιτι που θα δούμε τον Ιούνιο στο Netflix

Arnold

Υπόθεση: Mια σειρά ντοκιμαντέρ σε τρία μέρη που αποτυπώνει ακυκλοφόρητο μέχρι στιγμής υλικό και ιστορίες από την πορεία του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ από την ύπαιθρο της Αυστρίας προς την κατάκτηση του αμερικανικού ονείρου. Η σειρά μάς δίνει για πρώτη φορά μια γεύση από τις πιο προσωπικές συνεντεύξεις του Σβαρτζενέγκερ, των φίλων του, των εχθρών του, των συμπρωταγωνιστών του και άλλων παρατηρητών.

Το υλικό περιλαμβάνει από τις στιγμές που έχτιζε το σώμα του μέχρι τις θριαμβευτικές ημέρες του Χόλιγουντ και την εποχή που ήταν κυβερνήτης της Καλιφόρνιας. Οι χαρούμενες και δύσκολες στιγμές της οικογενειακής ζωής του ξεδιπλώνονται σαν παραμύθι, κάτι που συνάδει με την τεράστια προσωπικότητά του.

Έρχεται στις 7 Ιουνίου.

Love is Blind: Brazil (Season 3)

Υπόθεση:  Το πείραμα γνωριμιών έρχεται στη Βραζιλία, καθώς οι εκεί αδέσμευτοι αναζητούν την αληθινή αγάπη και αρραβωνιάζονται, χωρίς καν να συναντήσουν το άλλο πρόσωπο από κοντά.

Έρχεται στις 7 Ιουνίου.

Break Point, Part 2

Υπόθεση:  Ακολουθήστε μερικούς από τους πιο ταλαντούχους τενίστες του κόσμου στο ταξίδι τους για την κορυφή και τα Grand Slam, σε μια σεζόν γεμάτη δράση.

Έρχεται στις 21 Ιουνίου.

Catching Killers, Σεζόν 3

Υπόθεση:  Οι ερευνητές υποθέσεων διαβόητων κατά συρροή δολοφόνων αποκαλύπτουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες των υπεράνθρωπων προσπαθειών τους σε αυτήν τη σειρά αληθινών εγκλημάτων.

Έρχεται στις 23 Ιουνίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
08 Μαϊ. 2024
Ρεά
22:00
-
Μπά
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
19:00
-
ΜΠΑ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1