Αυτοσαρκασμός Μητσοτάκη στο TikTok: «Μου είπαν “μην εύχεσαι καλή επιτυχία στα παιδιά”»
«Ένα βίντεο που δεν σας εύχομαι καλή επιτυχία»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτοσαρκάζεται, ανεβάζοντας στο TikTok ένα βίντεο στο οποίο δεν εύχεται καλή επιτυχία στους υποψήφιους στις Πανελλήνιες 2023.

Οι Πανελλαδικές 2023 ξεκίνησαν σήμερα, με τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων να εξετάζονται στο μάθημα των Νέων Ελληνικών. Στα θέματα που έπεσαν, τους δόθηκε το ποίημα του Μπέρτολτ Μπρεχτ «Καταφύγια για τη νύχτα», ενώ το μη λογοτεχνικό κείμενο αφορούσε τα οφέλη του εθελοντισμού.

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων 2023, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχήθηκε στους υποψήφιους καλή δύναμη, αλλά όχι καλή επιτυχία μέσω του TikTok. «Ένα βίντεο που δεν σας εύχομαι καλή επιτυχία» είναι ο τίτλος του βίντεο, στο οποίο αυτοσαρκάζεται και τις πρώτες τέσσερις ώρες ξεπέρασε τα 468.000 views.

@kyriakosmitsotakis_ Ένα βίντεο που ΔΕΝ σας εύχομαι καλή επιτυχία! #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

«Πήγα να κάνω ένα βίντεο για να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στις Πανελλήνιες, αλλά οι συνεργάτες μου μού είπαν “Σταμάτα! Τι πας να κάνεις; Καλή επιτυχία εύχεσαι μόνο στους αντιπάλους”», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, χαμογελώντας, ενώ το επόμενο πλάνο είναι στιγμιότυπο από επίσκεψη που έκανε σε προεκλογικά περίπτερα του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ.

«Στα σοβαρά τώρα, για όσες και όσους ξεκινούν Πανελλήνιες, εύχομαι καλή δύναμη, κουράγιο, ψυχραιμία κυρίως και όλα θα πάνε καλά. Είμαστε ήδη υπερήφανοι για εσάς», συμπλήρωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;